JollySceptre Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 430 Çözümler 1 22 Ekim 2018 #1 Rainbow Six Siege almak istiyorum fakat fazla bütçem yok. Bana en ucuz Rainbow'u önerir misiniz? (Starter Edition ve Standart Edition diye 2 önerme yaparsanız daha iyi olur) Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2018
Rainbow Six Siege almak istiyorum fakat fazla bütçem yok. Bana en ucuz Rainbow'u önerir misiniz? (Starter Edition ve Standart Edition diye 2 önerme yaparsanız daha iyi olur) Şimdiden teşekkür ederim.
kapalıyız Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Dünya 22 Ekim 2018 #2 Yakında indirimler başlayacak indirimleri bekle derim. Oyunun starter versiyonunu alırsan karakter açma işleminde çok zorlanırsın. Benim önerim standart.
Yakında indirimler başlayacak indirimleri bekle derim. Oyunun starter versiyonunu alırsan karakter açma işleminde çok zorlanırsın. Benim önerim standart.
benli11 Megapat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 716 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2018 #3 İndirimlerin bekle bencede starter da karakterleri açmak 10 kat daha fazla oyunun parasından istiyor. Bende indirim geldiğinde almayı düşünüyorum.
İndirimlerin bekle bencede starter da karakterleri açmak 10 kat daha fazla oyunun parasından istiyor. Bende indirim geldiğinde almayı düşünüyorum.
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.502 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2018 #4 Voidu sitesinde en ucuzuydu 60 lira filandı standart sürümü ama indirim bitmiş maalesef.