Tom Clancy's Rainbow Six Siege almak istiyorum, bulabileceğim en ucuz site neresi? Fiyat bakımından Steam gift olarak veren en ucuz araştırmam sonucu Türkiye'nin E-Pin ve CD Key Platformu - BursaGB bu siteyi buldum. Daha uygun satan var mı bildiğiniz?
Steamden R6 alınır. Ancak sen R6 Starter Edition alcaksan uPlayden alman lazım. Oyunu steamdeki arkadaşlarınla oynayabiliyorsun. Uplayde en son 23TLidi. Neden dersen oyun Ubisoftun, site Ubisoftun. Uplayden al eğer starter edition alacaksan.
Ha bu arada GameSatış ininalın işbirliği yaptığı bir site. 30tl yükleyince 10tl hediye geliyor. Toplam 130tl harcamışım bakmadan geçmeyin derim steamden alacaksanız.
Oynadığım en iyi Saldırı/Savunma oyunu R6'dır kesinlikle almalısın ama oyun içi karakterleri vs. pahalı para yatıracaksan tam yatırmalısın ki oyundan zevk alasın.
Oynadığım en iyi Saldırı/Savunma oyunu R6'dır kesinlikle almalısın ama oyun içi karakterleri vs. pahalı para yatıracaksan tam yatırmalısın ki oyundan zevk alasın.
Evet ama çok zor be hocam.
Ortalama 100 Maçta 1 Karakter alabiliyorsun 25 TL Yatırmak tercihimdir, zaten 100 Maç atacak vaktim yok. Anca 2 Ayda 1 karakter alabilirim değmez.