Rainbow Six: Siege gerekenden çok yer kaplıyor

İşletim sistemi
Windows 10

latency

Femtopat
Daha fazla  
1 hafta önce Epic Games'ten bu oyunu almıştım. Oyun 65GB yer kapladığını söylüyor fakat oyun daha 7GB yüklenmiş iken depolamada 80GB yer kullanıldıgı gözüküyor. 7GB indirme yapmama rağmen boyutu 10GB'lık dosyalar var. Ve bu depolamanın dolması bir anda oluyor. Yani 5GB indirme yaptığımda depolamada 5GB yer kaplıyor fakat 7GB olduğunda depolama bir anda doluyor. HD pack tikini seçmeden indiriyorum fakat böyle oluyor.

Dosya Ekleri

• MXvg8QMTcHQ.png
    MXvg8QMTcHQ.png
    398,2 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta önce Epic Games'ten bu oyunu almıştım. Oyun 65GB yer kapladığını söylüyor fakat oyun daha 7GB yüklenmiş iken depolamada 80GB yer kullanıldıgı gözüküyor. 7GB indirme yapmama rağmen boyutu 10GB'lık dosyalar var. Ve bu depolamanın dolması bir anda oluyor. Yani 5GB indirme yaptığımda depolamada 5GB yer kaplıyor fakat 7GB olduğunda depolama bir anda doluyor. HD pack tikini seçmeden indiriyorum fakat böyle oluyor.
Normaldir indirme boyutu ile diskte kaplanılan yer aynı olmaz.

Inidirlen boyutla kapladigi boyut farkli olabilir. Serverlarda oyun sikistirilmis olarak duruyor, sen indirdikce de bir yandan kurulum yapiyordur arkaplanda muhtemelen. Ayrica indirmeye basladiginda sistemde yer yer ayiriyor olabilir kendine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı