Rainbow Six Siege girerken mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

bymfw4

Hectopat
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect
RAM
16 GB
Ekran kartı
1650 Ti
İşlemci
Ryzen 5 4600H
Merhaba önceden bazen VALORANT girerken mavi ekran alıyordum. O zaman hatanın VALORANT kaynaklı olabileceği söylendi. Fakat şimdi R6S girerken mavi ekran aldım, neden kaynaklı acaba?

BattleEye sil. Ağ kartını ve ses sürücünü güncelle. Windows update ile tüm güncellemeleri yükle.
Ryzen master sil. Acer araçlarını sil. GPU sürücülerin güncel değil, güncelle. Wifi güncelle. Bunları yap ve gelişmeleri bildir.

@claus hocam ben de Rainbow oynarken sürekli mavi ekran hatası ile karşılaştım. Sadece Rainbow oynarken oluyor. Minidump dosyalarını incelediğimde nvlddmkm.sys'nin sorun olduğunu gördüm. Technopat'ta bu sorun için yazılmış sizin dahil bir sürü yazı vardı ancak ben çok anlayamadım ve neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misin?

Olurum, ama her konu kendi özelindedir. Yeni konu aç etiketle bir bakalım. Ama buradaki kullanıcı gibi sorun çözülünce ortadan kaybolma, zahmet edip son durumu bildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…