O Ofbeeeee Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 446 Çözümler 7 7 Aralık 2022 #1 Tom Clancy's Rainbow Six: Siege yükledim ama açılmıyor, daha önceden oynamıştım şimdi giriş ekranında kalıyor. Dosya Ekleri image_2022-12-07_090743317.png 375,9 KB · Görüntüleme: 160
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege yükledim ama açılmıyor, daha önceden oynamıştım şimdi giriş ekranında kalıyor.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 7 Aralık 2022 #2 Görev Yöneticisi'nde açıksa kapatıp tekrar açmayı deneyin. Ayrıca oyunu normal mi Vulkan olarak mı başlatıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Görev Yöneticisi'nde açıksa kapatıp tekrar açmayı deneyin. Ayrıca oyunu normal mi Vulkan olarak mı başlatıyorsunuz?
KS KS O Ofbeeeee Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 446 Çözümler 7 7 Aralık 2022 #3 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Görev Yöneticisi'nde açıksa kapatıp tekrar açmayı deneyin. Ayrıca oyunu normal mi Vulkan olarak mı başlatıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Vulkan da aynı normal de aynı. Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Görev Yöneticisi'nde açıksa kapatıp tekrar açmayı deneyin. Ayrıca oyunu normal mi Vulkan olarak mı başlatıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Vulkan da aynı normal de aynı.