quanti Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 198 23 Ağustos 2020 #1 Başlıkta dediğim gibi Rainbow Six Siege almayı düşünüyorum ancak hangi paket i alacağıma henüz karar veremedim sizce hangi paketi almalıyım şu anki fiyatlara göre?
Başlıkta dediğim gibi Rainbow Six Siege almayı düşünüyorum ancak hangi paket i alacağıma henüz karar veremedim sizce hangi paketi almalıyım şu anki fiyatlara göre?
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 23 Ağustos 2020 #2 Deluxe alınabilir.
quanti Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 198 23 Ağustos 2020 #3 SolveTax dedi: Deluxe alınabilir. Genişletmek için tıkla... Evet Deluxe düşünüyorum ancak bir yandanda almak istemiyorum indirime girer pişman olurum diye.
SolveTax dedi: Deluxe alınabilir. Genişletmek için tıkla... Evet Deluxe düşünüyorum ancak bir yandanda almak istemiyorum indirime girer pişman olurum diye.
Merto82 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 140 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 23 Ağustos 2020 #4 Tabii sorun, evet alabiliyorsunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2020
Merto82 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 140 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 23 Ağustos 2020 #5 Merhabalar, ben şahsi olarak Standart Edition almıştım gayet memnunum, eğer bütçenizi düşünüyorsanız Standart Edition almak en mantıklısı olabilir.
Merhabalar, ben şahsi olarak Standart Edition almıştım gayet memnunum, eğer bütçenizi düşünüyorsanız Standart Edition almak en mantıklısı olabilir.
quanti Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 198 23 Ağustos 2020 #6 Merto82 dedi: Merhabalar, ben şahsi olarak standart Edition almıştım gayet memnunum, eğer bütçenizi düşünüyorsanız standart Edition almak en mantıklısı olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne zaman indirime girer sizce ona göre alabilirim.
Merto82 dedi: Merhabalar, ben şahsi olarak standart Edition almıştım gayet memnunum, eğer bütçenizi düşünüyorsanız standart Edition almak en mantıklısı olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne zaman indirime girer sizce ona göre alabilirim.
Merto82 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 140 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 23 Ağustos 2020 #7 Kesin bir şey söylemek doğru olmaz, size mahçup olmak istemem. Ama takip edebilirsiniz.
quanti Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 198 23 Ağustos 2020 #8 Merto82 dedi: Kesin bir şey söylemek doğru olmaz, size mahcup olmak istemem. ama takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Merto82 dedi: Kesin bir şey söylemek doğru olmaz, size mahcup olmak istemem. ama takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Merto82 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 140 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 23 Ağustos 2020 #9 Ben teşekkür ederim iyi akşamlar hoşçakalın.
quanti Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 198 23 Ağustos 2020 #10 Merto82 dedi: Ben teşekkür ederim iyi akşamlar hoşça kalın. Genişletmek için tıkla... Son bir şey daha soracağım oyunda R6 kredisi ile üst paketlerde gelen karakterleri alabiliyor muyuz.
Merto82 dedi: Ben teşekkür ederim iyi akşamlar hoşça kalın. Genişletmek için tıkla... Son bir şey daha soracağım oyunda R6 kredisi ile üst paketlerde gelen karakterleri alabiliyor muyuz.