Rainbow Six Siege Hangi Platformdan Alınmalı?

AuEnx

Kilopat
Daha fazla  
Rainbow Six Siege satın almayı düşünüyorum. Steam'da fiyatı 102 TL fakat uplay'de indirime girip 41 TL'ye kadar düştü. Uplay'dan satın alırsam Steam hesabımı bağlayabilir miyim? Veya önerebileceğiniz ucuza satın alabileceğim Steam Rainbow Six Siege satan siteler var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
UPlay üzerinden alınan oyunları Steam'e bağlayamazsın. Fakat oyunları Steam'den alırsanız yine UPlay'e giriş yapmanız gerektiği için aynı anahtar ile UPlay'e de kaydedilmiş olur.
Oyunları sormamış arkadaş, hesabı bağlayabilir miyim diye sormuş.

Bende aynı şekilde arada kalmıştım, beklemeye karar vermiştim. Hiçbir farkı yok, oyunları Steam üzerinden oynamak istiyorsan bekleyip alabilirsin. Yok indirim bekleyemem, direk almam lazım diyorsan al ve direk başla.

Bağlayabilirsin.

Uplaydan satın aldığımda oyunu steam hesabıma bağladığımda kütüphaneme gelir mi ve steamdaki arkadaşlarımla oyuna girebilirim yani değil mi sıkıntısız
Bende aynı şekilde arada kalmıştım, beklemeye karar vermiştim. Hiçbir farkı yok, oyunları Steam üzerinden oynamak istiyorsan bekleyip alabilirsin. Yok indirim bekleyemem, direk almam lazım diyorsan al ve direk başla.
Uplay hesabım hiç olmadı, oyunlarımı genelde hep steam üzerinden oynuyorum. Steamda ise ne zaman indirime gireceği belli değil eğer steam için ucuza satan site bulabilirsem oradan alacağım.

Uplaydan satın aldığımda oyunu steam hesabıma bağladığımda kütüphaneme gelir mi ve steamdaki arkadaşlarımla oyuna girebilirim yani değil mi sıkıntısız
UPlay üzerinden alınan oyunları Steam'e bağlayamazsın. Fakat oyunları Steam'den alırsanız yine UPlay'e giriş yapmanız gerektiği için aynı anahtar ile UPlay'e de kaydedilmiş olur.
Burada açıkladığım gibi. Steam'deki arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz tabi fakat Steam'de oynuyor saymaz.

Uplay hesabım hiç olmadı, oyunlarımı genelde hep steam üzerinden oynuyorum. Steamda ise ne zaman indirime gireceği belli değil eğer steam için ucuza satan site bulabilirsem oradan alacağım.
Kütüphanene gelmez; Steam arkadaşlarınla her türlü oyuna girersin, zaten Steam'den de alsan UPlay'i zorunlu olarak yüklüyor, arkadaşlarını da oradan ekliyorsun. Hiç mi söylemedi arkadaşların :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı