VendettaZxZ Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 163 Çözümler 2 30 Aralık 2023 #1 Merhaba. Oyunda 50 lvlim fakat önceden oyunu Deluxe Edition olarak almadığım için operatörleri kendim açtım. 7 tane operatörü zar zor açabildim (10k olan). Nasıl hızlı bir şekilde operatörleri açarım?
Merhaba. Oyunda 50 lvlim fakat önceden oyunu Deluxe Edition olarak almadığım için operatörleri kendim açtım. 7 tane operatörü zar zor açabildim (10k olan). Nasıl hızlı bir şekilde operatörleri açarım?
L Luna1057 Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2023 #2 Maçlarda skorunuzu yüksek tutun ve mümkün olduğunca ölmemeye çalışın. Krediler daha çok gelir. Son düzenleme: 30 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
PatrickBateman Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 555 Çözümler 6 30 Aralık 2023 #3 Belirli challengelar yapıp karakteri açma gibi bir güncelleme geldiğini hatırlıyorum oyuna, baktınız mı? Artı 0 Eksi
Belirli challengelar yapıp karakteri açma gibi bir güncelleme geldiğini hatırlıyorum oyuna, baktınız mı?
KS KS VendettaZxZ Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 163 Çözümler 2 30 Aralık 2023 #4 PatrickBateman dedi: Belirli challengelar yapıp karakteri açma gibi bir güncelleme geldiğini hatırlıyorum oyuna, baktınız mı? Genişletmek için tıkla... evet ama tüm operatörler de geçerli değil. mesela tachanka yı öyle açtım Artı 0 Eksi
PatrickBateman dedi: Belirli challengelar yapıp karakteri açma gibi bir güncelleme geldiğini hatırlıyorum oyuna, baktınız mı? Genişletmek için tıkla... evet ama tüm operatörler de geçerli değil. mesela tachanka yı öyle açtım