EGEHATİPOGLU Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #1 Ben Rainbow Six Siege için sistem toplayacağim, tek çekirdek mi daha önemli yoksa çoklu çekirdek mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2020
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 885 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #2 EGEHATİPOGLU dedi: Ben Rainbow Six Siege için sistem toplayacağim, tek çekirdek mi daha önemli yoksa çoklu çekirdek mi? Genişletmek için tıkla... Tabi ki de çoklu çekirdek ama tek çekirdekte önemlidir ama ne kadar çoklu çekirdeği varsa o kadar iyidir(işlemciye göre değişir birde ekran kartına göre)
EGEHATİPOGLU dedi: Ben Rainbow Six Siege için sistem toplayacağim, tek çekirdek mi daha önemli yoksa çoklu çekirdek mi? Genişletmek için tıkla... Tabi ki de çoklu çekirdek ama tek çekirdekte önemlidir ama ne kadar çoklu çekirdeği varsa o kadar iyidir(işlemciye göre değişir birde ekran kartına göre)
EGEHATİPOGLU Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #3 İşlemci için bahsediyorum oyun oynucam hangisi daha önemli