Ates2145 Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 289 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Selamlar. Uzun zamandır R6 almak istiyorum. Epic Games üzerinden şu anki fiyatı 135 TL civarı. Sizce temmuz indirimlerini beklemeli miyim? Yoksa alayım mı?
Selamlar. Uzun zamandır R6 almak istiyorum. Epic Games üzerinden şu anki fiyatı 135 TL civarı. Sizce temmuz indirimlerini beklemeli miyim? Yoksa alayım mı?
CandyPeek Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX3050 AMD RYZEN 5600H Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Destek Uzmanı 12 Haziran 2024 #2 Ates2145 dedi: Selamlar. Uzun zamandır R6 almak istiyorum. Epic Games üzerinden şu anki fiyatı 135 TL civarı. Sizce temmuz indirimlerini beklemeli miyim? Yoksa alayım mı? Genişletmek için tıkla... Ben zamanında 60 liraya almıştım günümüz şartlarında 135 lira çok değil artık hocam. Ha indirime girebilir ama zam da gelebilir belli olmaz
Ates2145 dedi: Selamlar. Uzun zamandır R6 almak istiyorum. Epic Games üzerinden şu anki fiyatı 135 TL civarı. Sizce temmuz indirimlerini beklemeli miyim? Yoksa alayım mı? Genişletmek için tıkla... Ben zamanında 60 liraya almıştım günümüz şartlarında 135 lira çok değil artık hocam. Ha indirime girebilir ama zam da gelebilir belli olmaz
LyXSxr Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 307 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Crucial 16GB Ram DDR4 CL15 Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv Tamircisi 14 Haziran 2024 #3 Ates2145 dedi: Selamlar. Uzun zamandır R6 almak istiyorum. Epic Games üzerinden şu anki fiyatı 135 TL civarı. Sizce temmuz indirimlerini beklemeli miyim? Yoksa alayım mı? Genişletmek için tıkla... Steam'de değil de EpicGames üzerinde bekleyin yaz indirimlerinde gelebilir.
Ates2145 dedi: Selamlar. Uzun zamandır R6 almak istiyorum. Epic Games üzerinden şu anki fiyatı 135 TL civarı. Sizce temmuz indirimlerini beklemeli miyim? Yoksa alayım mı? Genişletmek için tıkla... Steam'de değil de EpicGames üzerinde bekleyin yaz indirimlerinde gelebilir.
Ates2145 Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 289 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #4 LyXSxr dedi: Steam'de değil de Epic Games üzerinde bekleyin yaz indirimlerinde gelebilir. Genişletmek için tıkla... Tavsiye için teşekkürler bu konuyu açtıktan sonra Epic Games'ten R6 oyununu satın aldım.
LyXSxr dedi: Steam'de değil de Epic Games üzerinde bekleyin yaz indirimlerinde gelebilir. Genişletmek için tıkla... Tavsiye için teşekkürler bu konuyu açtıktan sonra Epic Games'ten R6 oyununu satın aldım.