Rainbow Six Siege İndirmeye Değer Mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhaba, R6S'i bayadır oynamıyorum, 600 saatlik bir oynayış sürecim bulunmakta şuan. 9.8 GB indirmeye değer mi? Oyunda neler değişti yeni gelen Patch ile? Operatör vesaire geldi, onları merak etmiyorum zaten. Fakat neler değişti, ping vs, vs. Söylerseniz sevinirim, indirilmeye değer mi?

Oyuna karşı ön yargılıydım 60GB Oyun mu olur vs. diyordum. 2 Ay önce 26 TL'ye aldım ve şuan 160 Saatim var, oynadığım en iyi oyun. Yeni karakter olarak Maverick geldi duymuşsundur. Efsane bir şey, sırf onun için bile oyunu en baştan indirebilirim. Evet yani indirmeye değer.

Elime iyi bir sistem geçerse mutlaka o oyunu oynayacağım dostum.

1500 Saatim var ve 10000 olsa bile bir amacın oluyor.Eğer aklında sorular varsa Steam Community :: berksahin ekleyip sorabilirsin çekinmeden.

Pinglerde düşüş var geçen sezona göre,vurdukların hala daha sayılmıyor ( şahsımın ),yeni sezon yeni hedefler.

İndirmek problem değil ama üşeniyorum yani, okula giderken açık bıraksam bile ki 9 saat falan okuldayım, genede inmemiş olacak, o yüzden üşeniyorum

Çok fazla ping sorunu var, senin ekranında adamı vurmuş olsan da server saymıyor. Adamın kafasından 2 litre kan fışkırıyor duvarlar kırmızıya boyanıyor bir bakıyorum adamın canı full, gerçekten can sıkıcı bir durum.

ekranında adamı vurmuş olsan da server saymıyor. Adamın kafasından 2 litre kan fışkırıyor duvarlar kırmızıya boyanıyor bir bakıyorum adamın canı full, g
İndirdim gerek kalmadı, oynamak isteyen olursa Steam adım BigBangZero ekleyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…