Takumiii Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 158 Yer Akina Dağı Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2019 #1 2. yılın sonunda Season Pass almıştım. Paket ile beraber Blue Bebula adında skin geldi. Oyuna girdiğimde o skini bulamıyorum. Normalde Season Pass ile gelen skinler kalıcı olarak kalmıyor muydu?
2. yılın sonunda Season Pass almıştım. Paket ile beraber Blue Bebula adında skin geldi. Oyuna girdiğimde o skini bulamıyorum. Normalde Season Pass ile gelen skinler kalıcı olarak kalmıyor muydu?
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 17 Kasım 2019 #2 Normalde kaybolmaması gerek ama Reddit'te şu yazıyı buldum bir bakın isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Normalde kaybolmaması gerek ama Reddit'te şu yazıyı buldum bir bakın isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Takumiii Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 158 Yer Akina Dağı Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2019 #3 Diğer sitelerde araştırma sonucu sorunun çözümünü buldum. Aslında o skin 2. yılın 3. veya 4. sezonun skinlerini alanlara veriliyormuş. Konu Kilit
Diğer sitelerde araştırma sonucu sorunun çözümünü buldum. Aslında o skin 2. yılın 3. veya 4. sezonun skinlerini alanlara veriliyormuş. Konu Kilit