Rainbow Six Siege legacy operatör nedir?

APlusMath

Decapat
1) Paket içeriklerinde 20 legacy operatörleri deniyor. Bunları 1000 Renown'a açabiliyormuşuz. Legacy operatör nedir?

2) Deluxe Edition'da 8 adet 1.yıl operatörü veriliyormuş. Bu savunma 8 adet ve saldırı 8 adet olmak üzere toplam 16 adet mi yoksa 4 adet savunma 4 adet saldırı olmak üzere toplam 8 karakter mi veriliyor? Çünkü Deluxe Edition paketi aldım. Çaylak haricinde 8 saldırı ve 8 savunma olmak üzere 16 karakter açıktı. Acaba 4 saldırı ve 4 savunmayı zaten en başta paket almasan bile veriyor mu?

3) Her yıl 8 operatör mü çıktı? Saldırı 4 savunma 4 toplam 8 adet mi yoksa saldırı 8 savunma 8 olmak üzere 16 karakter mi çıkıyor her yıl?

4) Season Pass ile battle pass farkı nedir? 75 gün kaldı diyor mesela. 100'e tamamlayıncaya kadar oradakileri aliyorsun ya PUBG, Apex'deki gibi. Bu season pass bundan farklı bir şey mi senelik bir şey mi yoksa battle pass ile aynı 3 aylık şeyi mi kastediyor?

5) Year pass tam olarak nedir?

6) Oyunda kaç sezon oldu. Şundan dolayı merak ettim. Birisi 5 sezon oldu dedi, sezonlar 1 yıl sayılıyor dedi. Ama ben 10 gün önce başladım ve battlepass kısmında 85 gün diyordu. Yani 1 battlepass 3 ay ediyor sanırım. 4. soruyu sorma sebebimde bu. Sezon ile battle pass farklı şeyler mi?

7) Oyunun karakter rehberi değil de oyunda taktik yapabileceğim, silaha hangi eklenti takmam mantıklı, nereye barikat kurmam daha mantıklı olur, nereye bir şeyleri kurmam mantıklı olur bununla alakalı YouTube videosu rehber var mı? (Karakter videosu değil, karakter videosunu izledim).

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı