baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar Rainbow Six Siege'de arkadaşımla oynarken arkadaşımın oyunu birden donuyor ve lobiye atıyor, sunucuyla olan bağlantınız kesildi diyor ve yeniden bağlanamıyor. Halbuki internette vs bir sıkıntısı yok. Oyunu silip yükleyecek, nedir bu hata? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2020
Arkadaşlar Rainbow Six Siege'de arkadaşımla oynarken arkadaşımın oyunu birden donuyor ve lobiye atıyor, sunucuyla olan bağlantınız kesildi diyor ve yeniden bağlanamıyor. Halbuki internette vs bir sıkıntısı yok. Oyunu silip yükleyecek, nedir bu hata?
Akinnn22 Centipat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 83 27 Mayıs 2020 #2 Oyun dosyalarını doğrulayabilir misiniz acaba. Artı 0 Eksi
L luigi Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 238 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #3 Eğer denemediyseniz Steam ve Uplay'den çıkış yapıp tekrar girerek deneyiniz. Ara sıra böyle sorunlar yaşanıyor Ubisoft tarafında. Artı 0 Eksi
Eğer denemediyseniz Steam ve Uplay'den çıkış yapıp tekrar girerek deneyiniz. Ara sıra böyle sorunlar yaşanıyor Ubisoft tarafında.
homie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 1.037 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #4 Windows PowerShell' i açıp ipconfig / flushdns komutunu yazıp deneyin ve oyunu yönetici olarak çalıştırın. Benim sorunum böyle çözüldü. Artı 0 Eksi
Windows PowerShell' i açıp ipconfig / flushdns komutunu yazıp deneyin ve oyunu yönetici olarak çalıştırın. Benim sorunum böyle çözüldü.
KS KS baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #5 homie dedi: Windows PowerShell'i açıp ipconfig / flushdns komutunu yazıp deneyin ve oyunu yönetici olarak çalıştırın. Benim sorunum böyle çözüldü. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak nasıl çalıştırılıyor. Akinnn22 dedi: Oyun dosyalarını doğrulayabilir misiniz acaba. Genişletmek için tıkla... Denedik. Artı 0 Eksi
homie dedi: Windows PowerShell'i açıp ipconfig / flushdns komutunu yazıp deneyin ve oyunu yönetici olarak çalıştırın. Benim sorunum böyle çözüldü. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak nasıl çalıştırılıyor. Akinnn22 dedi: Oyun dosyalarını doğrulayabilir misiniz acaba. Genişletmek için tıkla... Denedik.