Çözüldü Rainbow Six: Siege maç bulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Deathgamer

Hectopat
Oyunu bugün indirdim. Daha önce satın almıştım. Girdiğimde dereceli derecesiz kapanmış. Dual front modu açık sadece. Onda da maç bulmuyor. Neden olabilir?

Çözüm
Tahmin ettiğim gibi yanlış oyunu indirmişsin burası test serverı normal oyun değil bunu indireceksin arka planı siyah olanı yani.

Daha önce satın almıştım oynadım daha önce de yetki seviyem 50 de ama derecesiz falan da kapalı gözüküyor oyunun menü dahil çoğu şey değişmiş betada mı oyun buglı biraz?

Bana ekran resmini atabilir misin nasıl gözüktüğünü.

Tahmin ettiğim gibi yanlış oyunu indirmişsin burası test serverı normal oyun değil bunu indireceksin arka planı siyah olanı yani.

Çözüm

Eki Görüntüle 2566523

Epic'ten almıştım direkt Ubisoft kütüphanemde var diye oradan kontrol etmeden indirdim şimdi silip bunu mu indirmem lazım? Bir de Steam'den indirirsem hesap gider mi dereceli oynayamam giderse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…