Rainbow Six: Siege mi CoD serisi mi?

dixtuel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sizce Rainbow Six Siege mi Cod Serisi mi?
Ayrıca CoD serisinin hangi oyunları daha iyi ve sistemim kaldırır mı?
Ekran kartı: GT730 4 GB.
İşlemci: i5-3470
RAM: 16 GB.

Oyunlar birbirinden gereksiz fazla alakasızlar, benim tercihim korsana kayıp COD+satın alıp Online Siege olurdu ancak korsan kullanmak geliştirici adına hak ihlalidir bunu unutmayın (oyunların eski olması bahane edilebilir ancak kişinin vicdanına bağlı, ben o COD MW oyunlarını bitireli 10 yıl oluyor sanırım).

Hocam her iki oyunuda kaldırmaz CoD serisi gibi oyunlar wram çok istiyor minimum 8 GB wram kurtarıyor 4 GB oyunu açar ama düşük FPS düşmesi donma oyundan atma siyah ekran gibi sıkıntılar çıkarır ben call off duty Warzone 2.0 aynı sizin gibi bir PC de açtığımda bızuldu kondansatörleri patlatmıştı fazla güç çektiği için denemeyin bence tavsiye edilmez.

Hocam oyunlar remastered veya remake olsa tamam diyeceğim de.2007de çıkan oyun 4gb vramde sıkıntı mı yaratıyor? Ben 15 yıllık bilgisayarda donma olmadan oynuyordum modern warfare serisini.

Uzun sureli rekabetci oyun ariyorsan R6 tabii ki.

Hocam arkadaş Warzone 2 falan oynamayacak, COD MW serisinden en yenisi olan MW3'ü bile ben 4 GB RAM GT 625'li Dell N5110'la oynamıştım. Zaten COD4'ün gereksinimlerini evimdeki kahve makinesi bile karşılar, arkadaşın bahsettiği oyunlar hep eski oyunlar.

Arkadaşlar peki bana bunlar dışında önerebileceğiniz güzel savaş-araba-hikaye oyunları nelerdir? Güzel oyunlar olursa sevinirim.

Hikaye istiyorsan Cod. Online istiyorsanda son cıkan cod olabilir(mw2)

Ben Rainbow S.S ye ısınamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…