Rainbow Six Siege Mouse Lag Sorunu

Nielle

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Rainbow Six satın aldım ama mouse çok laglı hareket ediyor. Hassasiyeti en sona alsamda bir garip gibi. Böyle laglı donarak hareket ediyor gibi sanki. Ayarlarla çok oynadım ama çözemedim.

Ben 25 FPS alıyordum eski PC' de lag olmuyordu. Sen jaç FPS alıyorsun?
Son çözünürlükte yani 1440x900, Low ayarlarda +40 FPS alıyorum. Vsync 1 Frame açınca bu sorun ortadan kalkıyor ?

Bilen var mı acaba ? Ayrıca arkadaşlar fare ayarından bildirim hızına 1ms'den 3ms'ye düşürünce de bu sorun düzeliyor fakat bu seferde hızlı nişan alamıyorum ?

Sıkıntınin kaynağı Vsync. Kapatırsanız düzelecektir. Gsync (Nvidia kartlar için.) veya Free sync (AMD kartlar için.) destekli bir monitöre sahip değilseniz kırılma yapacaktır Vsync açık değil ise. Böylece açık olursa da monitörünüzün frekansı ile ekran kartınızın frekansının eşlenmesini bekleyeceğinizden bu sıkıntı size lag gibi görünkebilir.

Sıkıntınin kaynağı Vsync. Kapatırsanız düzelecektir. Gsync (Nvidia kartlar için.) veya Free sync (AMD kartlar için.) destekli bir monitöre sahip değilseniz kırılma yapacaktır Vsync açık değil ise. Böylece açık olursa da monitörünüzün frekansı ile ekran kartınızın frekansının eşlenmesini bekleyeceğinizden bu sıkıntı size lag gibi görünkebilir.
Tam aksine Vsync kapalıyken bunu yapıyor açık iken yapmıyor ?

Bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

Vsync açıkken kaç FPS alıyorsun? Çözünürlüğü düşür FPS artacaktır.
Vsync açık iken yine +35 FPS alıyorum fakat bazı haritalarda bu oran düşebiliyor. 4 GB RAM ile oynuyorum ayrıca bu sorunu sistemi yüksek olup yaşayanlarda var. Bu sorun ile ilgili Ubisoft'a çok şikayet gitmiş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı