Rainbow Six Siege Multiplayerda Oyundan Atma Sorunu

eminyan oflago

Megapat
Daha fazla  
Dün gece Rainbow Six Siege oyununu Steam üzerinden satın aldım ve gece indirdim. Oyunun tutorialini ve offline eğitim olan kısımlarını oynadım ve bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Fakat akşam multiplayer bir oyuna girdiğimde maçın başlamasından itibaren ortalama 2 dakika sonra beni oyundan attı. Önce görüntü dondu ama 10 saniye kadar oyunun sesleri duyuluyordu. Masaüstüne attığında herhangi bir hata koduyla karşılaşmadım, sadece "oh no it crashed" adlı bir uyarı aldım ve hata raporu gönderdim.

Sonrasında her girişimde aynı şekilde oyundan attı. Oynamaya çalıştığım süre boyunca karşı takımdan birini göremedim, atmasının sebebi bunla alakalı olabilir. Düşman görmediğim bir raundu sorunsuz oynamıştım. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırdım ve tekrar yükledim ama sorun düzelmedi. Oyun dosyalarını da doğruladım yine düzelmedi. Process monitor ile logfile aldım bakabilirseniz çok sevinirim.

Sistemim:
  • Lenovo Y510P
  • Core i7 4700MQ
  • 8 GB DDR3
  • GTX 750M SLI
  • Windows 10 64bit

SLI açık ve kapalı hatta Nvidia Inspector ile farklı SLI profillerinde de denedim ama sorun çözülmedi. Isı değerlerim normal. Log file: Logfile.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok ben masaüstü bir bilgisayar kullanıyorum, alalı 2 ay olmamıştır. Rainbow'un multi modunda yaşadığım problem birebir sizin yazdıklarınızla aynı ancak bi çözüm bulamadım.

Steam kütüphane, r6 sağ tık özellikler - Yerel dosyalar - Yerel dosyalara göz at - Rainbow exe sağ tık özellikler - Uyumluluk - Uyumluluk modu windows 8 (kutucuğa tik atın) tamam deyin.

Steam kütüphane, r6 sağ tık özellikler - Yerel dosyalar - Yerel dosyalara göz at - Rainbow exe sağ tık özellikler - Uyumluluk - Uyumluluk modu windows 8 (kutucuğa tik atın) tamam deyin.
Teşekkür ederim hepinize vakit ayırdığınız için ancak olmuyor.

Yabancı diliniz var ise ubisoft'un destek bölümüyle iletişime geçin çünkü sinir bozucu olmaması mutlaka yardımcı olacaklardır.

Aynı sorun bende de var ya. Y510p kullanıyorum çözebilen var mı sorunu? Ayrıca bu laptopta 2+2 4 GB ekran kartı bellegi var ama oyunda sadece 2 GB'ı gözüküyor, sizde de öyle mi?

Sli olduğunda ekran kartı belleklerinin toplamı değil sadece 2 GB kullanılıyor.

Yok mu bir çözümü güncelleme mi beklicez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…