2 275713 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 1.464 Makaleler 16 20 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar böyle bir hata veriyor. Oyunu bugün indirdim ve Steam'den girmeye çalışıyorum sistem bileşenleri tespit ediliyor yazdıktan ve siyah ekran geldikten sonra ve birkaç saniye sonra oh no, it crashed hatası veriyor. Nedeni nedir?
Arkadaşlar böyle bir hata veriyor. Oyunu bugün indirdim ve Steam'den girmeye çalışıyorum sistem bileşenleri tespit ediliyor yazdıktan ve siyah ekran geldikten sonra ve birkaç saniye sonra oh no, it crashed hatası veriyor. Nedeni nedir?
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 20 Ekim 2023 #2 Steam'de bir kullanıcı NVIDIA denetim masasında VSYNC ayarını aktif hale getirerek sorunu düzelttiğini belirtmiş. AMD yazılımına sahipseniz uygulamadan VSYNC ayarını açıp tekrardan girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Steam'de bir kullanıcı NVIDIA denetim masasında VSYNC ayarını aktif hale getirerek sorunu düzelttiğini belirtmiş. AMD yazılımına sahipseniz uygulamadan VSYNC ayarını açıp tekrardan girmeyi deneyin.
KS KS 2 275713 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 1.464 Makaleler 16 20 Ekim 2023 #3 624739 dedi: Steam'de bir kullanıcı NVIDIA denetim masasında V-Sync ayarını aktif hale getirerek sorunu düzelttiğini belirtmiş. AMD yazılımına sahipseniz uygulamadan V-Sync ayarını açıp tekrardan girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Çözülmedi ama 2 çekirdeklerde çalışmıyor ondan çöküyor diyenler var Reddit'te bilemedim. Yine de sağ olun hocam. Artı 0 Eksi
624739 dedi: Steam'de bir kullanıcı NVIDIA denetim masasında V-Sync ayarını aktif hale getirerek sorunu düzelttiğini belirtmiş. AMD yazılımına sahipseniz uygulamadan V-Sync ayarını açıp tekrardan girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Çözülmedi ama 2 çekirdeklerde çalışmıyor ondan çöküyor diyenler var Reddit'te bilemedim. Yine de sağ olun hocam.