Rainbow Six Siege Operation Commanding Force Detayları Açıklandı

Ubisoft'un başına rakip firmadan adam geçirseler bu kadar kötü yönetmez ellerindeki bütün oyunları bitirmeye oynuyorlar aktif para kazanabildikleri tek oyun iyiye gideceğine sürekli geriye gidiyor.

Ubisoft'a brava resmen oyuna tam bağımlı oldum dediğim anlarda yine kötü bir şey çıkıp oyundan soğutuyor ya (Ela'yı oyunun başlarında Türk sanıyordum :D )

Hileler gün geçtikçe artıyor oynarken hep sağ üst köşe de oyundan banlananların ismi geçiyordu.

Oyunun kitlesi büyüdükçe dengede tutmakta zorlandılar. Her oyunda ve firmada olduğu gibi.
Hala zevkli tabi, gideri var. Ama eski tadı yok. Valorant'ın çıkışyla dengesini kaybetti. Valorant bazı konularda R6'e benzemiş, alıntılar yapmış. R6 ise gidip Valo'dan kopya çekti, Pho ve Jett'in kopyasını getirdi. Kopya çekilen oyunken kopya çeken oyun oldu. Bu saatten sonra R6'de uzun bir gelecek göremiyorum. Yeni oyun üretmeliler. Daha da taktiksel, daha da gerçekçi.

Seversiniz sevmezsiniz bilmem ama Valorant çok dengeli bir oyun oldu ve çoğu oyunu salladı. Riot bu işi yapıyor. (Hilecilere de aynı özeni gösterirlerse memnun olurum.)

100 operatör sözleri olduğu için saçmaladıkça saçmaladılar bakalım nereye kadar dayanabilecekler. Şu oyunun kendine has bir havası vardı onu da mahvettiler. Her güncellemede oyun daha da bir arcade oluyor. Yazık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı