Rainbow Six Siege Operatör Tavsiyesi

Batuhan Deveci

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar. 2-3 saat önce Advanced Edition aldım. Buradan 600 Renown verdi. Buna bir tane operatör alabilirim. Zaten ilk 20'yi veriyor. Ne alayım önerisi olan var mı ?
Not: Aklımda Jackal, Hibana ve Mira var.

Hibana ve Mira öncelikli olsun bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Eğer İngilizce biliyorsan bu videoyu izleyerek karar verebilirsin, güncel ve açıklayıcı.

Söylediğin 3 karakterde çok iyi karakterler. Mira'yı alma niye diyecek olursan. Nereye cam kuracağını bilemezsin. Jackal'ın silahı daha kontrollü onu tercih et. Hibana'da aynı şekil Mira gibi diyebiliriz, yani özelliğini yanlış kullanman takımın kaybetmesine sebep olabilir. Jackal iyidir, candır.

Oyunda 75 saatim var ancak daha tam anlamıyla haritaları bilmiyorum. Oynayışımda da eksiklikler olduğunu düşünüyorum. O zaman Jackal alayım.
Aklımda Mira vardı ancak yanlış yerlere cam açıp maçı kaybetmemize neden olmak istemiyorum.
Bu 3 operatör dışında hem kolay hemde güçlü bir operatör öneriniz var mı ?

Öncelikle oyun stilin otursun ona göre ileride operatör aç. Biz ne kadar tavsiye versekte sana uygun olmadığı sürece pek bir önemi yok. Oyunda aşırı güçlü olarak gördüğüm iki operatör var, birisi Caveira (uzmanlaşıldığı zaman çok kolay maç kazandırır) bir diğeri de Blitz. Bu ikisine yüklen. Bir de ufak bir tavsiye, tüm haritaları avucunun içi gibi bilmediğin sürece ranked girmemeni öneririm.

Bilgi için teşekkürler. Daha çok ash, jager, bandit, jackal oynuyorum.

Bana göre özellikle Caveira platinum ve üstünde aşırı şekilde kullanışsız oluyor, çoğu kişi zaten grup şeklinde gezdiği için özelliğini kullanabilmek çok zor fakat düşük rütbelerde işe yarıyor. Şuan için işine yarayabilir fakat ileri rütbelerde sıkıntı çekecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…