Arturito Morgarito Centipat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 565 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #1 Normalde oyunu 200-250 FPS arası akıcı şekilde oynuyorum. Ancak oyunu açınca böyle olabiliyor. Kapatıp açınca düzeliyor. Neyden kaynaklanıyor olabilir? Oynanmayacak derecede berbat bir şey. Saniyede 2-3 kare görebiliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Normalde oyunu 200-250 FPS arası akıcı şekilde oynuyorum. Ancak oyunu açınca böyle olabiliyor. Kapatıp açınca düzeliyor. Neyden kaynaklanıyor olabilir? Oynanmayacak derecede berbat bir şey. Saniyede 2-3 kare görebiliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.068 Makaleler 1 Çözümler 566 9 Nisan 2024 #2 Windowed bordless secenegine alıp dener misin? Bir de tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak. Artı 0 Eksi
mertx408x Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 310 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #3 Depolama biriminiz doludur oyun içersindeyken ubisoftwebhelper adlı uygulumayı sonlandırmayı deneyiniz. Artı 0 Eksi
Depolama biriminiz doludur oyun içersindeyken ubisoftwebhelper adlı uygulumayı sonlandırmayı deneyiniz.
KS KS Arturito Morgarito Centipat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 565 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #4 GFYT dedi: Windowed bordless secenegine alıp dener misin? Bir de tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... Bir dahakinde böyle olduğunda deneyeceğim hocam, şimdi tilt olup kapattım oyunu. mertx408x dedi: Depolama biriminiz doludur, oyun içerisindeyken ubisoftwebhelper adlı uygulamayı sonlandırmayı deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam dolu değil, 1 TB Samsung SSD kullanıyorum ve 650 GB boş. SSD'de sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Windowed bordless secenegine alıp dener misin? Bir de tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... Bir dahakinde böyle olduğunda deneyeceğim hocam, şimdi tilt olup kapattım oyunu. mertx408x dedi: Depolama biriminiz doludur, oyun içerisindeyken ubisoftwebhelper adlı uygulamayı sonlandırmayı deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam dolu değil, 1 TB Samsung SSD kullanıyorum ve 650 GB boş. SSD'de sıkıntı yok.