Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #21 Ciusance dedi: Oyun ücretsizdi bi' ara: Rainbow Six Siege Bedava Oldu! - Oyun Gezgin. Genişletmek için tıkla... Ubisoft‘un kendi sitesinde yer alan bilgilere göre oyunun yaklaşık ''sekiz gün'' boyunca ücretsiz bir şekilde oynayabileceksiniz.
Ciusance dedi: Oyun ücretsizdi bi' ara: Rainbow Six Siege Bedava Oldu! - Oyun Gezgin. Genişletmek için tıkla... Ubisoft‘un kendi sitesinde yer alan bilgilere göre oyunun yaklaşık ''sekiz gün'' boyunca ücretsiz bir şekilde oynayabileceksiniz.
noclip Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.770 Çözümler 7 1 Mayıs 2021 #22 Tam 5 tane Ubisoft Connect hesabımın her birinde R6 vardı. Hesapların kullanıcı adı şifresini hatırlasaydım verirdim ihtiyacı olanlara.
Tam 5 tane Ubisoft Connect hesabımın her birinde R6 vardı. Hesapların kullanıcı adı şifresini hatırlasaydım verirdim ihtiyacı olanlara.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 1 Mayıs 2021 #23 Dünyanın en iyisi midir orasını bilemem de dünyanın en zor 5v5 FPS oyunu olduğuna kanaat getirebilirim.
Dünyanın en iyisi midir orasını bilemem de dünyanın en zor 5v5 FPS oyunu olduğuna kanaat getirebilirim.
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #24 Ciusance dedi: Oyun ücretsizdi bi' ara: Rainbow Six Siege Bedava Oldu! - Oyun Gezgin. Genişletmek için tıkla... Umut 77 dedi: Ubisoft‘un kendi sitesinde yer alan bilgilere göre oyunun yaklaşık "sekiz gün" boyunca ücretsiz bir şekilde oynayabileceksiniz. Genişletmek için tıkla... Önceden bunları bilseydim keşke...
Ciusance dedi: Oyun ücretsizdi bi' ara: Rainbow Six Siege Bedava Oldu! - Oyun Gezgin. Genişletmek için tıkla... Umut 77 dedi: Ubisoft‘un kendi sitesinde yer alan bilgilere göre oyunun yaklaşık "sekiz gün" boyunca ücretsiz bir şekilde oynayabileceksiniz. Genişletmek için tıkla... Önceden bunları bilseydim keşke...
aaahollyaa Kilopat Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 280 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #25 Oyun her gelen update ile daha kötü oluyor. 3-4 sene önceki hali olsa oynamaya devam ederdim.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 1 Mayıs 2021 #26 Arkadaşlar isteyen olursa elimde Rainbow Six Siege'li Ubisoft hesabı var bedavaya verebilirim.
HobaPrime Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Mayıs 2021 #27 Ben 36 TL'ye almıştım R6'yı çok güzel bir oyun.
1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 1 Mayıs 2021 #28 Ciusance dedi: Arkadaşlar isteyen olursa elimde Rainbow Six Siege'li Ubisoft hesabı var bedavaya verebilirim. Genişletmek için tıkla... Sistemim kaldırır mı acaba? Hemen bakayım İnternetten. Kaldırırsa almak isterim. Sıktı artık CS ve Valorant.
Ciusance dedi: Arkadaşlar isteyen olursa elimde Rainbow Six Siege'li Ubisoft hesabı var bedavaya verebilirim. Genişletmek için tıkla... Sistemim kaldırır mı acaba? Hemen bakayım İnternetten. Kaldırırsa almak isterim. Sıktı artık CS ve Valorant.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #29 Peki oynayalım, Oh wait! Sistemim yoktu.
Hero 0.1 Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer de_dust2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek e-spor 1 Mayıs 2021 #30 Hemen satın CS:GO'yu. İlk oynadığım oyunu 85 GB'ye değmeyen bir oyuna satmam.