Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #61 HobaPrime dedi: Pusmak zorunlu değil rushlamak da eğlenceli. Genişletmek için tıkla... Rush yapmak için haritaları çok iyi bilmen gerekiyor + aiminde iyi olması gerekiyor. Bunlar da oyunu uzun süredir oynayan kişilerde var.
HobaPrime dedi: Pusmak zorunlu değil rushlamak da eğlenceli. Genişletmek için tıkla... Rush yapmak için haritaları çok iyi bilmen gerekiyor + aiminde iyi olması gerekiyor. Bunlar da oyunu uzun süredir oynayan kişilerde var.
HobaPrime Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Mayıs 2021 #62 CQBRAREİS dedi: Şimdilik attacker olarak ash, Defender olarak rook açtım. Hepsini açmam kaç saat alır? Genişletmek için tıkla... En az 400 saat ben 120-130 saat oynadım ucuz karakterleri zor açtım hepsini alacaksan 500 saat oynaman gerek ya da para vermen gerek...
CQBRAREİS dedi: Şimdilik attacker olarak ash, Defender olarak rook açtım. Hepsini açmam kaç saat alır? Genişletmek için tıkla... En az 400 saat ben 120-130 saat oynadım ucuz karakterleri zor açtım hepsini alacaksan 500 saat oynaman gerek ya da para vermen gerek...
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #63 Ciusance dedi: Oyun ücretsizdi bi' ara: Rainbow Six Siege Bedava Oldu! - Oyun Gezgin. Genişletmek için tıkla... Tamamen ücretsiz değildi. Ubisoft arada bir Free Weekend tarzı etkinlikler yapıyor. 3 gün boyunca bedava oynayabiliyorsunuz. Bu da o tarz bir şey. Şahsen ben oyun kısa süreliğine bedava olduğunda girmiyorum. Çok fazla yeni başlayan oluyor
Ciusance dedi: Oyun ücretsizdi bi' ara: Rainbow Six Siege Bedava Oldu! - Oyun Gezgin. Genişletmek için tıkla... Tamamen ücretsiz değildi. Ubisoft arada bir Free Weekend tarzı etkinlikler yapıyor. 3 gün boyunca bedava oynayabiliyorsunuz. Bu da o tarz bir şey. Şahsen ben oyun kısa süreliğine bedava olduğunda girmiyorum. Çok fazla yeni başlayan oluyor
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 1 Mayıs 2021 #64 Para ver.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #65 HobaPrime dedi: En az 400 saat ben 120-130 saat oynadım ucuz karakterleri zor açtım hepsini alacaksan 500 saat oynaman gerek ya da para vermen gerek... Genişletmek için tıkla... Fazla değilmiş en fazla 1 seneye hepsini açarım. Lig sistemi var anladığım kadarıyla doğru mudur? Rank ve MMR sistemi nasıl işliyor?
HobaPrime dedi: En az 400 saat ben 120-130 saat oynadım ucuz karakterleri zor açtım hepsini alacaksan 500 saat oynaman gerek ya da para vermen gerek... Genişletmek için tıkla... Fazla değilmiş en fazla 1 seneye hepsini açarım. Lig sistemi var anladığım kadarıyla doğru mudur? Rank ve MMR sistemi nasıl işliyor?
HobaPrime Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Mayıs 2021 #66 CQBRAREİS dedi: Fazla değilmiş en fazla 1 seneye hepsini açarım. Lig sistemi var anladığım kadarıyla doğru mudur? Rank ve mmr sistemi nasıl işliyor? Genişletmek için tıkla... 50 Level'ın üstünde ranked açılıyor ve ranked da ilk 4 kazanıyor maçtan çıkarsanız 30 dakika rankeddan yasaklanıyorsunuz.
CQBRAREİS dedi: Fazla değilmiş en fazla 1 seneye hepsini açarım. Lig sistemi var anladığım kadarıyla doğru mudur? Rank ve mmr sistemi nasıl işliyor? Genişletmek için tıkla... 50 Level'ın üstünde ranked açılıyor ve ranked da ilk 4 kazanıyor maçtan çıkarsanız 30 dakika rankeddan yasaklanıyorsunuz.
1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 1 Mayıs 2021 #67 @Ciusance Hocam sağ olsun, bana içinde hem R6 hem de başka oyunlar bulunan bir hesap verdi. Her şey için teşekkür ederim kendisine.
@Ciusance Hocam sağ olsun, bana içinde hem R6 hem de başka oyunlar bulunan bir hesap verdi. Her şey için teşekkür ederim kendisine.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #68 Ciusance dedi: Arkadaşlar isteyen olursa elimde Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'li Ubisoft hesabı var bedavaya verebilirim. Genişletmek için tıkla... Bana verebilirsin yoksa gece evine baskın yaparım . Hyperx#1250 Edit: Zaten vermiş .
Ciusance dedi: Arkadaşlar isteyen olursa elimde Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'li Ubisoft hesabı var bedavaya verebilirim. Genişletmek için tıkla... Bana verebilirsin yoksa gece evine baskın yaparım . Hyperx#1250 Edit: Zaten vermiş .
Aberforth. Kilopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 634 1 Mayıs 2021 #69 Üst ranklara çıkınca görücem en iyi oyunu xd. Oyun hileden geçilmiyor üst ranklarda. Geçen sezon diaydı rankım.
Üst ranklara çıkınca görücem en iyi oyunu xd. Oyun hileden geçilmiyor üst ranklarda. Geçen sezon diaydı rankım.
2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 1 Mayıs 2021 #70 CQBRAREİS dedi: Oynayın! Uzun yıllardır FPS oynayan biri olarak söylüyorum. Bu oyun dünyanın en iyi FPS oyunu. Dün başladım oynamaya. Genişletmek için tıkla... Hayır. CS:GO ile kafayı yemeye devam edeceğim. Mutluyum .
CQBRAREİS dedi: Oynayın! Uzun yıllardır FPS oynayan biri olarak söylüyorum. Bu oyun dünyanın en iyi FPS oyunu. Dün başladım oynamaya. Genişletmek için tıkla... Hayır. CS:GO ile kafayı yemeye devam edeceğim. Mutluyum .