Rainbow Six Siege paket farklılıkları nelerdir?

Mağaza sayfasında var.

R6S_ComparativeGrid_600x600_UK.png

OPS dediği, operatörler. O sene çıkan operatörlere erişim kazanıyorsunuz. PASS dediği de season pass oluyor.

Mağaza sayfasında var.

Eki Görüntüle 759861

OPS dediği, operatörler. O sene çıkan operatörlere erişim kazanıyorsunuz. Pass dediği de season Pass oluyor.

Bunlar haricinde hiçbir şey vermiyorlar değil mi? Sadece paketlerin avantajı operatorlar yani? Ayrıca kuzenim standart almıştı önceden. Şimdi indirimde Deluxe alsa, tamamen deluxe parasını mı ödemeli?

Evet, sadece operatörler. Başka bir farkı yok. Year Pass alırsanız da bunun için 600 kredi veriyorlar.

Year Pass'de Renown booster tarzı bonuslarla geliyor 1 seneliğine.

Oyun kaçıncı yılında? Kaçıncı sezonunda? Battle pass nasıl, alınır mı? Fiyatlar TR fiyatlandırması sanırım.

5. yılındayız ve yakında 6. yıla geçiyoruz. Her bir operatör için ortalama 25-30 saat oynamanız gerekiyor. O kadar oynamam ama operatörler gerekli diyorsanız Year Pass alabilirsiniz.

Ben sadece 2. yılınkini almıştım ve diğerlerini oynayarak açtım.

Bugün güncelleme ile 6.sezona mı geçtik? 8 bir şey diyor. 29 atak 29 defans operatörü mü var?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı