T TrustMe Hectopat Katılım 26 Ağustos 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2018 #1 İyi günler. Tom Clancy's Rainbow Six Seige'de PS4 kullanıcısı ile PC kullanıcısı beraber oynayabiliyor mu? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2018
İyi günler. Tom Clancy's Rainbow Six Seige'de PS4 kullanıcısı ile PC kullanıcısı beraber oynayabiliyor mu? Şimdiden teşekkürler.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.701 Makaleler 13 Çözümler 20 13 Mart 2020 #11 Arda perçin dedi: Merhaba ben PS4 den oynuyorum pc ye geçicem aynı hesaptan oynayabiliyormuyum Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla hayır. Ayrı bir PC hesabı satın almanız gerekir diye biliyorum. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen. Artı 0 Eksi
Arda perçin dedi: Merhaba ben PS4 den oynuyorum pc ye geçicem aynı hesaptan oynayabiliyormuyum Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla hayır. Ayrı bir PC hesabı satın almanız gerekir diye biliyorum. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen.