K kaanefed Centipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 13 17 Nisan 2020 #1 Oyuna yeni başladım sayılır ama kötü oynamıyorum daha, az karakterim var. Sizce Season Pass mi alayım yoksa R6 Credit alıp operatör mü açayım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2020
Oyuna yeni başladım sayılır ama kötü oynamıyorum daha, az karakterim var. Sizce Season Pass mi alayım yoksa R6 Credit alıp operatör mü açayım?
Modeste Kilopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 269 17 Nisan 2020 #2 Bütün karakterleri açmak istiyorsanız Season Pass almak daha mantıklı ama aklınızda belli karakterler varsa sadece onları almak istiyorsanız credit alabilirsiniz.
Bütün karakterleri açmak istiyorsanız Season Pass almak daha mantıklı ama aklınızda belli karakterler varsa sadece onları almak istiyorsanız credit alabilirsiniz.
S Skilinc33 Kilopat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 389 Çözümler 3 17 Nisan 2020 #3 Bu yılın season pass'i 6 operatör verecek. Kredi alıp booster alın, daha hızlı açarsınız operatörleri.
Bu yılın season pass'i 6 operatör verecek. Kredi alıp booster alın, daha hızlı açarsınız operatörleri.