B burak kof Hectopat Katılım 2 Ekim 2018 Mesajlar 5 21 Eylül 2021 #1 Ben oyunu 1 yıl önce aldım o zamanlar indirip açtım sonrasında silmiştim şimdi yüklediğimde ise oyun açılıyor fakat siyah akranda kalıyor. Bu ikisini görüyorum ama o kadar, sonrasında oyun açılmıyor.
Ben oyunu 1 yıl önce aldım o zamanlar indirip açtım sonrasında silmiştim şimdi yüklediğimde ise oyun açılıyor fakat siyah akranda kalıyor. Bu ikisini görüyorum ama o kadar, sonrasında oyun açılmıyor.
Gumli05 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #2 Sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS B burak kof Hectopat Katılım 2 Ekim 2018 Mesajlar 5 21 Eylül 2021 #3 Gumli05 dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... GEFORCE gtx 1660 super i5 işlemci windows 10 64 bit Artı 0 Eksi
Gumli05 dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... GEFORCE gtx 1660 super i5 işlemci windows 10 64 bit
Gumli05 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #4 i5 kaçıncı nesil? 2 3 falansa düşük kalır. Artı 0 Eksi
KS KS B burak kof Hectopat Katılım 2 Ekim 2018 Mesajlar 5 21 Eylül 2021 #5 Gumli05 dedi: i5 kaçıncı nesil? 2 3 falansa düşük kalır Genişletmek için tıkla... 11.nesil Artı 0 Eksi
Gumli05 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #6 burak kof dedi: 11.nesil Genişletmek için tıkla... O zaman sorun başka bir yerde. Başkaları bulabilir ancak onu da. Konuyu öne çıkar butonuna basarsanız yüksek ihtimalle gelip bir bakarlar Artı 0 Eksi
burak kof dedi: 11.nesil Genişletmek için tıkla... O zaman sorun başka bir yerde. Başkaları bulabilir ancak onu da. Konuyu öne çıkar butonuna basarsanız yüksek ihtimalle gelip bir bakarlar
KS KS B burak kof Hectopat Katılım 2 Ekim 2018 Mesajlar 5 21 Eylül 2021 #7 Gumli05 dedi: O zaman sorun başka bir yerde. Başkaları bulabilir ancak onu da. Konuyu öne çıkar butonuna basarsanız yüksek ihtimalle gelip bir bakarlar Genişletmek için tıkla... herhangi mesajımı mı öne çıkarım? nasıl yapcağımı tam olarak bilmiyorum burak kof dedi: herhangi mesajımı mı öne çıkarım? nasıl yapcağımı tam olarak bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Yardımcı olur musunuz? Artı 0 Eksi
Gumli05 dedi: O zaman sorun başka bir yerde. Başkaları bulabilir ancak onu da. Konuyu öne çıkar butonuna basarsanız yüksek ihtimalle gelip bir bakarlar Genişletmek için tıkla... herhangi mesajımı mı öne çıkarım? nasıl yapcağımı tam olarak bilmiyorum burak kof dedi: herhangi mesajımı mı öne çıkarım? nasıl yapcağımı tam olarak bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Yardımcı olur musunuz?
Gumli05 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #8 Yeni başladınız galiba. Yanlış hatırlamıyorsam mesaj yazdığımız yerin sağ alt taraflarında bir yerlerde olması lazım. burak kof dedi: Herhangi mesajımı mı öne çıkarım? Nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Yeni başladınız galiba. Yanlış hatırlamıyorsam mesaj yazdığımız yerin sağ alt taraflarında bir yerlerde olması lazım. burak kof dedi: Herhangi mesajımı mı öne çıkarım? Nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla...
KS KS B burak kof Hectopat Katılım 2 Ekim 2018 Mesajlar 5 24 Eylül 2021 #9 burak kof dedi: herhangi mesajımı mı öne çıkarım? nasıl yapcağımı tam olarak bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Yardımcı olur musunuz? burak kof dedi: Ben oyunu 1 yıl önce aldım o zamanlar indirip açtım sonrasında silmiştim şimdi yüklediğimde ise oyun açılıyor fakat siyah akranda kalıyor. Eki Görüntüle 1170339 Eki Görüntüle 1170344 Bu ikisini görüyorum ama o kadar, sonrasında oyun açılmıyor Genişletmek için tıkla... Gumli05 dedi: Yeni başladınız galiba. Yanlış hatırlamıyorsam mesaj yazdığımız yerin sağ alt taraflarında bir yerlerde olması lazım. Genişletmek için tıkla... evet bir tık karışık geldi ama halledicem Artı 0 Eksi
burak kof dedi: herhangi mesajımı mı öne çıkarım? nasıl yapcağımı tam olarak bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Yardımcı olur musunuz? burak kof dedi: Ben oyunu 1 yıl önce aldım o zamanlar indirip açtım sonrasında silmiştim şimdi yüklediğimde ise oyun açılıyor fakat siyah akranda kalıyor. Eki Görüntüle 1170339 Eki Görüntüle 1170344 Bu ikisini görüyorum ama o kadar, sonrasında oyun açılmıyor Genişletmek için tıkla... Gumli05 dedi: Yeni başladınız galiba. Yanlış hatırlamıyorsam mesaj yazdığımız yerin sağ alt taraflarında bir yerlerde olması lazım. Genişletmek için tıkla... evet bir tık karışık geldi ama halledicem
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.439 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #10 Rainbow Six Siege Black Screen Hocam şu konuya göz attınız mı? Artı 0 Eksi