Rainbow Six Siege Standart Paket alınır mı?

Giray6161

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu an elimde eskiden almış olduğum Starter Edition paketi bulunmakta. Standart Edition alınca ilk 20 operatörü ücretsiz veriyor sanırım. Sizce sırf bunun için Standart almaya değer mi? Aralarında başka bir fark var mı? Bir de dereceli maçlara girebilmek için sanırım 20 level olmam gerekiyor. Sürümler arasında Exp kasmayla ilgili bir fark var mıdır yoksa hepsinde aynı şekilde maç yaparak mı Level kasacağız ve Standart alınca mevcut hesabım değişecek mi kastığım leveller falan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Standart alınca steamden starteri silip standarttan giriş yapacaksınız. Level kasma da bir fark yok bence onun yerine şuan indirimde olan karakter paketini almanı tavsiye ederim yarı yarıya indirim var.

Standart alınca steamden starteri silip standarttan giriş yapacaksınız. Level kasma da bir fark yok bence onun yerine şuan indirimde olan karakter paketini almanı tavsiye ederim yarı yarıya indirim var.
Bir bakıp değerlendirmek lazım fiyatına ve sunduklarına.

Tam olarak emin değilim ama tek farkı Reown'du sanırım adı oyun içi sarı para olan, onu Starter harici diğer paketlerde daha fazla kazanıyor olman lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce starter aldım demişsiniz, siz kaç tane operatör açtınız? 10'un üzerindeyse masrafa girmenize hiç gerek yok. Benim 950 saatim var, standart sürüm almıştım ama sana şunu söyleyebilirim, bir zamandan sonra "main operator" dediğimiz şey oluyor. 2-3 karakterden fazlasını oynamıyorsun. Sana tavsiyem 10'dan fazla operatörün varsa, starter ile devam edip season pass alman. Yeni gelen operatörler (Genellikle) daha iyi oluyor.
Tam olarak emin değilim ama tek farkı reown'du sanırım adı oyun içi sarı para olan, onu starter harici diğer paketlerde daha fazla kazanıyor olman lazım.
Hayır, operatör sayısı ve yeni operatör açma fiyatları dışında hiçbir farkları bulunmuyor.

Yok daha oyunu o kadar oynamadım, şuan sadece en başta verdiği 2 operatör var ve 600r parası var. O yüzden böyle bir düşüncem vardı zaten, hani operatör kasmadan alsam standart falan diye. Ben de oynayıp oynamayacağımı tam olarak bilmiyorum. O yüzden sanırım biraz daha starter ile takılıp sonra indirimden standart alabilirim.

Eğer alacaksan Voidu üzerinden satın almanı öneririm. Ubisoft ile anlaşmalı olduğundan Steam göre uygun fiyata satıyor.
Tom Clancy's Rainbow Six® SIEGE - Standard Edition
Oyun UPlay üzerinde aktifleştiriyor. Ama UPlay hesabında kullanmadan önce destek sistemi ile iletişime geçmeni öneririm. Önceden tanımlı hesap yüzünden sorunlar yaşayabilirsin.

Ben de almadan önce bir kaç sitede yorumlara ve açıklamalara bakmıştım. Içlerinden bir tanesi matematik problemi gibi acılan operatörleri, açılma sürelerini ve harcanan emekleri karşılaştırmış ve en mantıklı paketin standard olduğunakarar vermişti. Ikinci sırada starter vardı, diğer paketler ise hiç karlı değillerdi, çünkü standard ile oynayarak onlara ulaşmak mümkündü.

Starter'daki ilerleme yavaşlığı ise standarda kıyasla çok daha fazla zaman kaybettirici idi.

Bu yuzden parası sizce uygunsa ve starter'da çok ilerlemediyseniz Standard'a geçmeniz daha karlı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…