Rainbow Six Siege Starter Edition indirime girecek mi?

iPoseidon

Hectopat
Daha fazla  
Beyler, Rainbow Six Siege "Starter Edition" yaz indirimlerinde indirime girecek mi? Yaz indirimleri geldi fakat starter edition hariç hepsi indirime girdi, starter edition da girer mi sizce?

İndirime girer fakat operatör açman zorlaşıyor. Ben 550 saat kadar oynadım açtığım operatörler: Ash,Bandit, Blitz, Buck, Caveira, Ela, Hibana, IQ, Jackal, Jager, Kapkan, Mira, Mute, Pulse, Rook, Sledge, Smoke, Thermite, Twitch, Vigil. Genellikle ek paket operatörleriyle oynuyorum normal operatörlerden bazıları cidden çok gereksiz aldım. Genellikle oyunda olan şey operatör alıyorsun ve sana en rahat gelen operatörü kullanıyorsun. Ben kastığım renown ile silahlara kostümde aldım. Gereksiz şeylere ve çok normal oyun operatör almazsan çok zor olmaz.

Starter alma. 500-1000-1500 renowna operatör açacakken her operatöre 12500 renown vermek çok mantıklı değil. Ama yani ömrünün hatırı sayılır bir kısmını bunun başında harcayacaksan fazla para verme, starter al.

Starter alma. 500-1000-1500 renowna operatör açacakken her operatöre 12500 renown vermek çok mantıklı değil. Ama yani ömrünün hatırı sayılır bir kısmını bunun başında harcayacaksan fazla para verme, starter al.
Artık 50 1000 1500 diye gitmiyor. Standart pakette normal oyun operatörleri açık geliyor.

Ben Starter Edition alarak oyuna başladım ve tüm karakterleri açtım. Biraz zor oluyor 1300 saatim var nerdeyse. Şimdiki aklım olsaydı standart alırdım. :D

bende standart aldım size de standart almanızı öneririm 69,50 TL operatörlerin tamamı 25.000 renown ilk olarak savunma operatörlerinden Frost açtım şimdi Caveira açmayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı