poyraz alparslan Hectopat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2017 #1 Steam'de rainbow'u starter pack gördüm. Özellikleri biliyorum ama bir şey soracağım. Bu bir kampanya mı yoksa starter pack hep duracak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2017
Steam'de rainbow'u starter pack gördüm. Özellikleri biliyorum ama bir şey soracağım. Bu bir kampanya mı yoksa starter pack hep duracak mı?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 13 Mart 2017 #2 Satın alırsan sende duracak. Kampanya falan değil sadece bazı özelliklerden kısıtlanmış. Artı 0 Eksi
Ahmet_Omercik Hectopat Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 58 13 Mart 2017 #3 Oyunda gelişmen ve karakter satın almak daha zor oluyor.Almanı önermem.Normalinin indirimini bekleyip 65 liraya almak daha mantıklı. Artı 0 Eksi
Oyunda gelişmen ve karakter satın almak daha zor oluyor.Almanı önermem.Normalinin indirimini bekleyip 65 liraya almak daha mantıklı.