Standart Edition'u satın alarak geçiş yapabilirsiniz. Yanlız, başka bir Steam hesabına satın alın ve satın aldığınız hesapta, aynı Ubisoft hesabına giriş yapınız. hesabınız otomatik olarak Standart Edition'a yükseltilecektir.
Ben starter aldım ve 0 para yatırarak toplamda 16 karakter açmaktayım. Oyunu starter versiyonunu almaktayım ve 3 haftadır oynuyorum. İstiyorsan boost ile takviye yaparak seri bir şekilde kasabilirsin, ilk önce kendine 4 tane boost olan arkadaş bulman gerekli, boostun varsa tabiiki. Boostun yoksa salla 4 kişi olmanız lazım, seri bir şekilde terrorist huntta renown kasabilirsin. Hiç arkadaşın yoksa discord vb yerlerden adam bulabilirsin.
Starter Edition hesabınızı kaldırmadan aynı hesap üzerinden Standart Edition alamazsınız.
Starter Edition daha çok oyuncuyu bunaltıp gerçek para ile karakter almaya itiyor. Bu yüzden Tecrübe artısı eklentiler almakta aynı mantığa geliyor. Hem zaman hem de fazla para harcamanız gerekiyor.
Steam Destek kısmından "Oyunu hesabımdan kalıcı olarak kaldır" seçeneğine basın, ondan sonra Standart Edition'u satın alın. Bende bu şekilde çalışmıştı.
Bende Starter versiyon sahibiyim. Pişmanım bunu aldığıma. Yanılmıyorsam Uplay üzerinden ödeme yaparak ilk 2 sezonun operatörleri açılıyordu. Standartla uğraşana kadar dediğim şeyi yaparak Starter sürümüne eşitleyebiliriyorsun. Fiyatı ise Stantart sürüm ile aynı.
Ben starter aldım ve 0 para yatırarak toplamda 16 karakter açmaktayım. Oyunu starter versiyonunu almaktayım ve 3 haftadır oynuyorum. İstiyorsan boost ile takviye yaparak seri bir şekilde kasabilirsin, ilk önce kendine 4 tane boost olan arkadaş bulman gerekli, boostun varsa tabiiki. Boostun yoksa salla 4 kişi olmanız lazım, seri bir şekilde terrorist huntta renown kasabilirsin. Hiç arkadaşın yoksa discord vb yerlerden adam bulabilirsin.
Steam Destek kısmından "Oyunu hesabımdan kalıcı olarak kaldır" seçeneğine basın, ondan sonra Standart Edition'u satın alın. Bende bu şekilde çalışmıştı.
dediğinizi yaptım fakat Standart Edition'u satın aldığımda DLC olarak var gözüküyor tekrar silmeye çalıştığımda ise beklenmedik bir hata oluştu diyor nasıl çözebilirim ?
Yaklaşık oyunu 1.5 aydır oynuyorum ve genellikle casual oynuyorum, ciddi arkadaşlarımla terrorist hunt 5 kişi takıldığımız oldu ve eğer oyunun size yeni başlayanlara özel 24 saat bostunu kullanırsanız günde 50K renown kasabilirsiniz 4tane daha boostlu arkadaş bulursanız.