Peki yine karekterler 12.500 mi olacak?Standart Edition yapamazsın. Anca, Year 3 pass alarak yükseltme yapabilirsin.
Evet, dlc operatörleri hariç 12.5k renown olucak.Peki yine karekterler 12.500 mi olacak?
Evet normal oyun karekterleri öyle olacak fakat sadece 3'üncü sezon operatörleri sana 1 hafta önceden bedavaya gelecek.Peki yine karekterler 12.500 mi olacak?
Oyunu Steamden satın aldıysan ve 2 saati geçmediyse oynama süren, iade edip Standart alabilirsin.Ben hiç oynamadim oyunu kaldırıp yeniden mi alsam daha iyi olur yoksa Year 3 pass alsammı iyi olur?
Direk standart sürümü satın alırsan normal operatörlerin hepsi bedava gelecek.Ben hiç oynamadim oyunu kaldırıp yeniden mi alsam daha iyi olur yoksa Year 3 pass alsammı iyi olur?
Ama oyunu alalı 3-4 ay oldu benim bildiğim iade almazlar.Oyunu Steamden satın aldıysan ve 2 saati geçmediyse oynama süren, iade edip Standart alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.