WretSS Kilopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 23 Temmuz 2018 #1 Merhaba arkadaşlar önceden aldığım R6 var hesabımda, onu nasıl Standart Edition yapabilirim?
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 23 Temmuz 2018 #2 Standart Edition yapamazsın. Anca, Year 3 pass alarak yükseltme yapabilirsin.
WretSS Kilopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 23 Temmuz 2018 #3 SCN dedi: Standart Edition yapamazsın. Anca, Year 3 pass alarak yükseltme yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki yine karekterler 12.500 mi olacak?
SCN dedi: Standart Edition yapamazsın. Anca, Year 3 pass alarak yükseltme yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki yine karekterler 12.500 mi olacak?
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 23 Temmuz 2018 #4 WretSS dedi: Peki yine karekterler 12.500 mi olacak? Genişletmek için tıkla... Evet, dlc operatörleri hariç 12.5k renown olucak.
WretSS dedi: Peki yine karekterler 12.500 mi olacak? Genişletmek için tıkla... Evet, dlc operatörleri hariç 12.5k renown olucak.
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 23 Temmuz 2018 #5 WretSS dedi: Peki yine karekterler 12.500 mi olacak? Genişletmek için tıkla... Evet normal oyun karekterleri öyle olacak fakat sadece 3'üncü sezon operatörleri sana 1 hafta önceden bedavaya gelecek.
WretSS dedi: Peki yine karekterler 12.500 mi olacak? Genişletmek için tıkla... Evet normal oyun karekterleri öyle olacak fakat sadece 3'üncü sezon operatörleri sana 1 hafta önceden bedavaya gelecek.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 23 Temmuz 2018 #6 Direkt yükseltme söz konusu değil. Oyunu Steam'den kaldırıp tekrar Standart Edition alabilirsin. Aksi taktirde sürüm yükseltemezsin. Sadece DLC satın alabilirsin.
Direkt yükseltme söz konusu değil. Oyunu Steam'den kaldırıp tekrar Standart Edition alabilirsin. Aksi taktirde sürüm yükseltemezsin. Sadece DLC satın alabilirsin.
WretSS Kilopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 23 Temmuz 2018 #7 Ben hiç oynamadim oyunu kaldırıp yeniden mi alsam daha iyi olur yoksa Year 3 pass alsammı iyi olur?
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 23 Temmuz 2018 #8 WretSS dedi: Ben hiç oynamadim oyunu kaldırıp yeniden mi alsam daha iyi olur yoksa Year 3 pass alsammı iyi olur? Genişletmek için tıkla... Oyunu Steamden satın aldıysan ve 2 saati geçmediyse oynama süren, iade edip Standart alabilirsin.
WretSS dedi: Ben hiç oynamadim oyunu kaldırıp yeniden mi alsam daha iyi olur yoksa Year 3 pass alsammı iyi olur? Genişletmek için tıkla... Oyunu Steamden satın aldıysan ve 2 saati geçmediyse oynama süren, iade edip Standart alabilirsin.
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 23 Temmuz 2018 #9 WretSS dedi: Ben hiç oynamadim oyunu kaldırıp yeniden mi alsam daha iyi olur yoksa Year 3 pass alsammı iyi olur? Genişletmek için tıkla... Direk standart sürümü satın alırsan normal operatörlerin hepsi bedava gelecek.
WretSS dedi: Ben hiç oynamadim oyunu kaldırıp yeniden mi alsam daha iyi olur yoksa Year 3 pass alsammı iyi olur? Genişletmek için tıkla... Direk standart sürümü satın alırsan normal operatörlerin hepsi bedava gelecek.
WretSS Kilopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 23 Temmuz 2018 #10 SCN dedi: Oyunu Steamden satın aldıysan ve 2 saati geçmediyse oynama süren, iade edip Standart alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama oyunu alalı 3-4 ay oldu benim bildiğim iade almazlar.
SCN dedi: Oyunu Steamden satın aldıysan ve 2 saati geçmediyse oynama süren, iade edip Standart alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama oyunu alalı 3-4 ay oldu benim bildiğim iade almazlar.