Rainbow Six Siege Starter Edition'u Standart Versiyona Yükseltme

alper4141

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, bende Rainbow Six Siege Starter Edition var. Fakat bunu standart veya daha üst bir Edition'a yükseltmek istiyorum. Steam'den oyunu silsem Uplayde'de oyun silinir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükseltme yapmak için oyunu aynı steam hesabından standart edition paketini almak yeterli olacaktır.
Oyunun kendi sitesindeki versiyon ile ilgili sıkça sorulan sorular:

Kolay bir şekilde standart edition'a yükseltme yapabilir miyim? şeklinde sorulmuş isterseniz aşağıdaki metnide çevirip anlatabilirim.

Can I easily upgrade to the Standard Edition?
The easiest way is to gain access to all the Original Operators as quickly as the Standard Edition is to purchase the R6 Credits bundle that best fits your needs, and unlock the missing Operators.

For instance, getting the 4920 R6 Credits bundle allows you to instantly unlock both the Attackers Bundle (all 10 original ATKs) and the Defender bundle (all 10 original DEFs) plus the additional content of your choice.

Son düzenleme:
Oyunu hesaptan kaldırmadan Standart sürüme geçemezsiniz. Farklı bir Steam hesabından Standart sürümü alarak devam edebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada arkadaşın yazdığı yazıda oyuna daha fazla para yatırarak gerçek para ile tüm karakterleri açabilirsin diyor.

Oyunu kütüphane listenizden silip tekrar satın alabilirsiniz.

Uğraşmak istemiyorsanız farklı steam hesabı açarakta alabilirsiniz.

3. Yol olarak ise yeni bir oyun satın almaya vereceğiniz para yerine Ubisoft'un önerisi 4920 R6 kredisine tüm 1. yıl attackers ve defenders karakterlerini açabilirsiniz.

Smurf olarak güzel bir seçenek ama oyunu gerçek bir competitive seviyesinde oynamak isteyenlerin kesinlikle standart edition alması gerek bana göre.

ben bilseydim böyle olacağını inanın almazdım, starter edition, 15000 renown istiyor buda 1-2 haftaya denk geliyor toplamak , daha yeni öğreniyorum böyle bir farkı olduğunu editionların , benim merak ettiğim şey steamden oyunu kaldırırsam uplay'deki kütüphanem'den de oyun kalkar dimi arkadaşlar , daha sonrasında standar veya deluxe aldıgımda çarpışırmı oyunlar yani onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…