Rainbow Six Siege Starter Edition'u tam sürüm yapmak

WretSS

Kilopat
Yer
TÜRKİYE
Daha fazla  
Meslek
ÖĞRENCİ
Rainbow Six Siege Starter Edition aldım ama alalı baya oldu. Ben onu normal sürüme çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Season pass alsan olmuyor mu ?

Rainbow Six Siege Starter Edition aldım ama alalı baya oldu. Ben onu normal sürüme çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Bende aynı dertten muzderibim. 6 ay önceki indirimlerde almıştık arkadaşımla fakat online özelliklerinin kısıtlı olmasından dolayı oynayamıyoruz. Takipteyim bende.

Böyle bir şey mümkün değil diye biliyorum. Yeni hesap açıp, Standard Edition almalısınız. Net bilgi için Ubisoft Support'a başvurabilirsin.
Yeni hesap almaya gerek yok steam destek kısmından oyunu kaldırıp standart sürümü alabilirsiniz ama starter sürümün para iadesi yapılmaz.
Bende aynı dertten muzderibim. 6 ay önceki indirimlerde almıştık arkadaşımla fakat online özelliklerinin kısıtlı olmasından dolayı oynayamıyoruz. Takipteyim bende.
Bildiğim kadarıyla operatör açarken fark var başka bir fark yok diye biliyorum. Ne gibi kısıtlamalar var acaba.

Yeni hesap almaya gerek yok steam destek kısmından oyunu kaldırıp standart sürümü alabilirsiniz ama starter sürümün para iadesi yapılmaz.
Oyunu kaldırsam yaptığım şeyler silinir mi yoksa kaldığım yerden devam mı ederim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bi acil bakarmısınız bende starter edition vardı kaldırıp standart edition aldım ancak operatorlerin fiyatları değişmedi ne yapmam gerekiyor

Oyunun story kısmında belirli bi kısma gelmeden online'a hiç giremiyorsunuz. Story kısmını tam anlamıyla (sanırım 2 ya da 3 yıldız eksik bırakma hakkınız var) bitirmeden de kendiniz online oda kuramıyorsunuz. Rastegele giriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…