A ArdaGlsn1 Kilopat Katılım 26 Şubat 2018 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2020 #1 Epic Games'ten Rainbow Six Siege aldim kod istiyor ama MY Games kisminda R6 yok ne yapmaliyim param bosami gitti. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2020
Epic Games'ten Rainbow Six Siege aldim kod istiyor ama MY Games kisminda R6 yok ne yapmaliyim param bosami gitti.
HeNiX Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.501 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2020 #2 Oyunu Epic Games'ten aldıysan oyun Steam kütüphanende değil Epic Games kütüphanende gözükür.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.667 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2020 #3 ArdaGlsn1 dedi: Epic Games'ten Rainbow Six Siege aldim kod istiyor ama MY Games kisminda R6 yok ne yapmaliyim param bosami gitti. Genişletmek için tıkla... Steam destek ile iletişime geçip sorunu düzeltebilirsiniz, Steam bu konuda yardımcı oluyor. Şimdi gördüm Steam değilmiş, epic desteğe yazabilirsiniz.
ArdaGlsn1 dedi: Epic Games'ten Rainbow Six Siege aldim kod istiyor ama MY Games kisminda R6 yok ne yapmaliyim param bosami gitti. Genişletmek için tıkla... Steam destek ile iletişime geçip sorunu düzeltebilirsiniz, Steam bu konuda yardımcı oluyor. Şimdi gördüm Steam değilmiş, epic desteğe yazabilirsiniz.
Zefrox Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2020 #4 oyunu epicten almışsın steamde neden olsun ki ?
xylo14 Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 31 Temmuz 2020 #5 ArdaGlsn1 dedi: Epic Games'ten Rainbow Six Siege aldim kod istiyor ama MY Games kisminda R6 yok ne yapmaliyim param bosami gitti. Genişletmek için tıkla... Apple telefon aldım neden üzerinde Samsung yazmıyor? Gibi bir şey yazdığınız olay
ArdaGlsn1 dedi: Epic Games'ten Rainbow Six Siege aldim kod istiyor ama MY Games kisminda R6 yok ne yapmaliyim param bosami gitti. Genişletmek için tıkla... Apple telefon aldım neden üzerinde Samsung yazmıyor? Gibi bir şey yazdığınız olay
Zefrox Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2020 #6 arkadaşlar acaba biz yanlış mı yorumladık adam epic kütüphanemde yok demiş galiba ? pardon steam yazmış
arkadaşlar acaba biz yanlış mı yorumladık adam epic kütüphanemde yok demiş galiba ? pardon steam yazmış
Lochart Decapat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 776 Çözümler 2 31 Temmuz 2020 #7 Olayın Steam ile alakasını anlamaya çalışıyorum Galiba moderatörler yanlış yazdı.