Uzun süredir oyunu yalnız oynuyorum. Bu can sıkıcı. İnfo yok, eğlence yok, kazanmak yok. Bu sebeplerden dolayı bir takım arkadaşına ihtiyacım var. Yaşı 14'ten fazla olmayan, her maç kazanacağız takıntısı olmayan kişiler beni uplay hesabımdan ekleyebilirler.
Uplay: Mr. Alisko.
Steam: Pybro
Discord: Karryz#1233.
Bu doktor, kaptan ve hemşire de zaten üniversite öğrencisi. Filozofumuz felsefe öğretmeni o kadar. Ben ve Kıbrıslı eleman da lise son sınıfız. Elbette yerimiz var. Steam veya uplay hesabınızı paylaşırsanız yarın akşam ekleyip discord bağlantısını paylaşırım.
Bu doktor, kaptan ve hemşire de zaten üniversite öğrencisi. Filozofumuz felsefe öğretmeni o kadar. Ben ve Kıbrıslı eleman da lise son sınıfız. Elbette yerimiz var. Steam veya uplay hesabınızı paylaşırsanız yarın akşam ekleyip discord bağlantısını paylaşırım.