CS GO ile kıyaslanamayacak kadar iyi grafikleri, 16x anti aliasing ve maksimum ayarlarda oynarsanız farkedersiniz.
Ayrıca onlarca operatör var ve bu oyunun farkı bu.
Her operasyon güncellemesi geldiğinde rankımın belli olması için dereceli girerim. Genelde rakiplerin zorluğuna bağlı olarak Silver 1- Gold 4- Gold 3 arası gidip geliyorum. Ancak çok fazla ranked girmiyorum. Daha çok unranked veya Quick match tercih ederim. Oynamak isteyen varsa müsait olduğum zamanlarda oynayabiliriz. Uplay adım RuthlessDeal.
Eğer sistem özelliklerin oyunu yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynamana müsaade ediyorsa ve aynı zamanda keskin ve net bir görüntü deneyimi yaşamak istiyorsan mutlaka overall quality en azından very-high, resolution scale'i ise 100'e(en sona) getirmeni öneririm. V-sync'i kapatmayı unutma.
Uzun süredir oyunu yalnız oynuyorum. Bu can sıkıcı. İnfo yok, eğlence yok, kazanmak yok. Bu sebeplerden dolayı bir takım arkadaşına ihtiyacım var. Yaşı 14'ten fazla olmayan, her maç kazanacağız takıntısı olmayan kişiler beni uplay hesabımdan ekleyebilirler.
Uplay: Mr. Alisko.
Steam: Pybro
Discord: Karryz#1233.
Beni ekleyebilirsin uzun zamandır oynuyorum ve rank kasabiliriz. Kali ve caveria mainim ama sen oynuyorsan iana ve bandit oynarım. Sadece hafta sonları girebiliyorum. Discord: Yigit#5760