Rainbow Six: Siege tek kişi ile alınmaya değer mi?

Hocam birkaç yanlış matematik hesaplamalarım sonucundan maalesef almadım oyunu. Yani normal'de alabiliyordum ama Deluxe alamamıştım. Standart'ı ise almadım operatörlerden dolayı. O paraya başka oyunlar aldım.
Neler aldın?

Hocam birkaç yanlış matematik hesaplamalarım sonucundan maalesef almadım oyunu. Yani Normal'de alabiliyordum ama Deluxe alamamıştım. Standart'ı ise almadım operatörlerden dolayı. O paraya başka oyunlar aldım.

Operatör olmamasına çok takılmayın diyecektim ki parayı harcamışsınız bile. Ben 2 senede plat oldum ve toplam 10-15 operatörüm açıktı. Çok da lazım değil hani.

Operatör olmamasına çok takılmayın diyecektim ki parayı harcamışsınız bile. Ben 2 senede plat oldum ve toplam 10-15 operatörüm açıktı. Çok da lazım değil hani.

Bana herkes operatör kasmak için çok zaman harcaman gerek dedi. Malum Okullar'da açık bu yüzden dolayı tüm vaktimi bir oyun'da geçirmek istemiyordum. O yüzden Standart'a karşı olan ön yargım vardı.

Bana herkes operatör kasmak için çok zaman harcaman gerek dedi. Malum Okullar'da açık bu yüzden dolayı tüm vaktimi bir Oyun'da geçirmek istemiyordum. O yüzden Standart'a karşı olan ön yargım vardı.

Zaman öldürmekten bahsetmişsiniz o yüzden demiştim aslında. Zaman harcarsan rahatç açabilirsin ama tabii ki senin tercihin.

Zaman öldürmekten bahsetmişsiniz o yüzden demiştim aslında. Zaman harcarsan rahatç açabilirsin ama tabii ki senin tercihin.

Zaman öldürmek istiyordum doğru ama 2 Sene'de o kadar operatör açmak için uğraşmazdım. Zaten yanlış bilmiyorsam Deluxe'de 10 tane falan veriyordu.

Zaman öldürmek istiyordum doğru ama 2 Sene'de o kadar operatör açmak için uğraşmazdım. Zaten yanlış bilmiyorsam Deluxe'de 10 tane falan veriyordu.

Zaten asıl mesele o karakterlerde. Yeni operatörleri kimse takmıyor. Oyun çıkalı kaç sene oldu hala en çok banlanan operatör oyunun temel operatörlerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…