Operatörlerle ilgili merak ettiğim birkaç soru olacak.
Oyunun standart sürümü var bende. Herhangi bir Pass gibi bir şey alarak bütün operatörleri açabilir miyim? Mesela year 5 Pass'te bütün operatörler açık mı geliyor?
Standart sürümü Steam'den aldım ve oyunun Deluxe, Gold gibi sürümlerini alırsam hem standart oyun parası hem de Deluxe veya Gold Edition parası mı ekleniyor yoksa sadece standart sürümden fazla olan kısımların fiyatları mı?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Ultimate Edition'da şu ana kadar çıkmış olan tüm operatörler veriliyor, bu senenin operatörleri dahil. Bana kalırsa Gold Edition al, kendin kas. Her yıl yeni Year Pass gelir ve o yıldaki tüm operatörleri alırsın.
Ultimate Edition'da şu ana kadar çıkmış olan tüm operatörler veriliyor, bu senenin operatörleri dahil. Bana kalırsa Gold Edition al, kendin kas. Her yıl yeni Year Pass gelir ve o yıldaki tüm operatörleri alırsın.
Sadece 1 operatör için maç kaybetmeleri de sayıyorum ki muazzam oynasan ancak 300 renown biz ona en fazla ihtimalle 280 diyelim sadece kazandığın maç sayısı 50'den fazla maç ediyor. Saatlerini vermen gerek.