Rainbow Six: Siege UBISOFR Key İstemesi

Ayberkgrkn

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Ubısoft key felan istiyor bilen varsa yardım edebilir mi?

Hocam diğer platforumları tam bilmiyorum ama olasılıkları yazayım. Eğer steamdan satın aldıysan, steam yanında oyun açılırken vs. key verir ya da kütüphanede oyunun üstüne geldiğinde en sağ tarafta bağlantılar kısmında "CD Anahtarı" diye bir sekme olur o anahtarı Uplay hesabına gir. İkinci seçenek uplay hesabı oluştur bilgisayarına indir ve giriş yap. Steam hesabı ile Uplay hesabını birbirine bağla. Kendim nasıl yapmıştım tam hatırlamıyorum ama umarım yardımcı olmuşumdur.

Ubisoft'un açıklamasıdır:
  • Görev yöneticinizde şu işlemi bulun: UbisoftGameLauncher.exe ve işlemi sonlandırın.
  • Bundan sonra, Uplay PC'yi uplay.ubi.com adresinden kaldırın ve yeniden yükleyin; bu, istemciyi güncelleyecektir.
  • Oyunu yine Steam'den başlatın.
  • Oyunu hala aktive etmekte sorun yaşıyorsanız, Destek sitesine [support.ubi.com] gidin ve teknik ekibe bir ticket açın.
Bu arada R6'nın otomatik olarak başlaması gerektiğinden bahsedilmiş.

Ne anlama geliyor, bilmiyorum.

Siz biliyorsunuzdur.

Edit:

Bir diğer yol.

Oyunu iki kere başlat. Uplay ilkinde CD Key istiyor. İptal et. Tekrar oyunu başlat. Düzelmesi gerek.

ACTIVATION CODE :: Tom Clancy's Rainbow Six Siege General Discussions

Teşekkür ederim cevaplarınız için sorun halloldu key kısmını esgeçip direk oyuna girilebiliniyormuş. O key ne alaka anlamadım DLC'ler kısmında key görülüyo ama tıklanınca da açılmıyor. Ubisoft çok yardımcı oldu(!). Mail atmıştım oysaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…