mwstafa06 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #1 Oyunu Steam üzerinden almıştım ama Ubisoft hiçbir şekilde oynamama izin vermiyor çözümü bilenler var mı acaba? Böyle yazıyor bir de. Dosya Ekleri 1718870289441.png 18,5 KB · Görüntüleme: 118
Oyunu Steam üzerinden almıştım ama Ubisoft hiçbir şekilde oynamama izin vermiyor çözümü bilenler var mı acaba? Böyle yazıyor bir de.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 20 Haziran 2024 #2 mwstafa06 dedi: Oyunu Steam üzerinden almıştım ama Ubisoft hiçbir şekilde oynamama izin vermiyor çözümü bilenler var mı acaba? Böyle yazıyor bir de. Genişletmek için tıkla... Tek7HackDedi dedi: Ubisoft'un açıklamasıdır: ACTIVATION CODE :: Tom Clancy's Rainbow Six Siege General Discussions Görev yöneticinizde şu işlemi bulun: UbisoftGameLauncher.exe ve işlemi sonlandırın. Bundan sonra, Uplay PC'yi uplay.ubi.com adresinden kaldırın ve yeniden yükleyin; bu, istemciyi güncelleyecektir. Oyunu yine Steam'den başlatın. Oyunu hala aktive etmekte sorun yaşıyorsanız, destek sitesine [support.ubi.com] gidin ve teknik ekibe bir ticket açın. ACTIVATION CODE :: Tom Clancy's Rainbow Six Siege General Discussions Hello guys, today when i started rs6, it said I needed my activation code. I do not know my code anymore. How can i find it? Or how do I logout from my account and make a new account? steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Forumda zaten cevabı var biraz araştırsanız bulursunuz. Artı 0 Eksi
mwstafa06 dedi: Oyunu Steam üzerinden almıştım ama Ubisoft hiçbir şekilde oynamama izin vermiyor çözümü bilenler var mı acaba? Böyle yazıyor bir de. Genişletmek için tıkla... Tek7HackDedi dedi: Ubisoft'un açıklamasıdır: ACTIVATION CODE :: Tom Clancy's Rainbow Six Siege General Discussions Görev yöneticinizde şu işlemi bulun: UbisoftGameLauncher.exe ve işlemi sonlandırın. Bundan sonra, Uplay PC'yi uplay.ubi.com adresinden kaldırın ve yeniden yükleyin; bu, istemciyi güncelleyecektir. Oyunu yine Steam'den başlatın. Oyunu hala aktive etmekte sorun yaşıyorsanız, destek sitesine [support.ubi.com] gidin ve teknik ekibe bir ticket açın. ACTIVATION CODE :: Tom Clancy's Rainbow Six Siege General Discussions Hello guys, today when i started rs6, it said I needed my activation code. I do not know my code anymore. How can i find it? Or how do I logout from my account and make a new account? steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Forumda zaten cevabı var biraz araştırsanız bulursunuz.
E enenss Femtopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #3 yapabildin mi bendede olmuyor.Her şeyi denedim bi çözüm yok mu? Artı 0 Eksi