Çözüldü Rainbow Six Siege Update Fail Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BERKOWW

Hectopat
Daha fazla  
Eskiden oyunu rahatça oynayabiliyordum fakat güncellemeden sonra oyunu açtığımda oyunda update fail diye bir yazı çıkıyor ve oyunu oynayamıyorum. Nedeni nedir?
Şimdiden sağ olun!

Ben PS4'te oynuyorum. Yani yapabileceğim şeyler kısıtlı.

Benim için Ubisoft Rainbow'dan sonra çoktan devrini kapattı.
Lütfen Ubisoft'a ticket atalım. R6S forumunda da konu açalım. Ben bir adet açmıştım. Sorunu yaşayan çok kişi var...

Ben açtım ancak pek bir işe yaramadı.
Ve o Strict NAT katı anlamına geliyormuş ben sorunun oradan olduğunu düşünüyorum ancak bir çözüme ulaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben açtım ancak pek bir işe yaramadı
Ve o Strict NAT katı anlamına geliyormuş ben sorunun oradan olduğunu düşünüyorum ancak bir çözüme ulaşamadım .
Bu sorun yaklaşık 6 ay önce birçok kişide gerçekleşmiş, onlara port yönlendirmek veya belirli dosyaları silmek tavsiye edilmiş fakat şuan aynı sorun farklı sebepten dolayı baş gösterdi. Artık Nat Type için port falan hikaye...

Lütfen herkes virüs programı kullanıyorsa veya herhangi bir Firewall lütfen yazabilir mi ortak bir teşhis koymaya çalışabiliriz... Ben KasperSky İnternet Security orjinal kullanıyorum.

Ben açtım ancak pek bir işe yaramadı
Ve o Strict NAT katı anlamına geliyormuş ben sorunun oradan olduğunu düşünüyorum ancak bir çözüme ulaşamadım .
Ticket'ıma cevap geldi. Bir çözüm bulamamışlar. Teşekkürler Ubisoft!

Ben zaten gelmesini beklemiyordum!
Ubisoft: İşimiz oyun değil, PARA!

Sizce şaşırdım mı hayır umurlarında değil oyunu sattılar iş bitti
Bu arada @Seiko256 ben yeni format attım sırf oyun için hiç bir güvenlik yazılımı kurulu değil güvenlik duvarı da kapalı sorun düzelmedi hatta yeni yeni ETS2 mp'de de aynı şey oluşmaya başladı ben yavaş yavaş kusuru Uydunet'te aramaya başladım

Şansa bakın. Bende Uydunet kullanıyorum. Bu arada sorunun güvenlik duvarından kaynaklanmadığını bilmek güzel. Çünkü çok uğraştırıyor. Umarım Uydunet kaynaklıdır. Yakında Fiber yada Super Online'a geçeceğim. Ben 60tl ödeyerek kablo tv ve 3mbps hızla indiriyorum ve 1mbps hızla upload ediyorum. Aynı fiyata 25mbps ile indiren ve 5mbps ile upload eden arkadaşlarım var. Sizce hangi sağlayıcıya geçmeliyim ? Eğer ki sorunu bir şekilde çözerseniz veya sağlayıcınızı değiştirirseniz lütfen beni bilgilendiriniz. Teşekkürler...

Ayrıca ben format atmadan önce TrendMicro Titanium kullanıyordum ve o da güncellemeleri alamıyordu... Suçluyu yavaş yavaş buluyor gibiyiz.

Çözdüm ve oynuyorum. Çözüm sadece güvenli internet hizmetinden oluyormuş. Sizde de düzelirse ne mutlu.

Ben de uydunet kullanıyorum internet kaynaklanıyorsa ne mutlu bize!

Güvenli İnternet hizmetini kaldırmayı deneyin. Bende ona takılıyormuş sorunu bu şekilde çözdüm.

Güvenli İnternet hizmetini kaldırmayı deneyin bende ona takılıyormuş sorunu bu şekilde çözdüm .
Umarım çözülür. Teşekkürler. Sizde uyarı veriyor muydu ?

Güvenli İnternet hizmetini kaldırmayı deneyin bende ona takılıyormuş sorunu bu şekilde çözdüm .
Ayrıca oyun sorunsuzken mi aktif ettiniz yoksa kendiliğinden sorun yaşamaya mı başladı ? Bende kullanıyorum güvenli interneti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…