Carti Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 162 Çözümler 1 8 Aralık 2019 #1 Rainbow Six Siege'e Steam'de girerken şöyle hata alıyorum nasıl düzeltebilirm. Oyun Uplayde bulunmadığı için oluyor ama nasıl düzelteceğim bilmiyorum. Cevaplarsanız sevinirim. Dosya Ekleri hata.png 433,2 KB · Görüntüleme: 74 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2019
Rainbow Six Siege'e Steam'de girerken şöyle hata alıyorum nasıl düzeltebilirm. Oyun Uplayde bulunmadığı için oluyor ama nasıl düzelteceğim bilmiyorum. Cevaplarsanız sevinirim.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 8 Aralık 2019 #2 Destek ile görüşmeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Carti Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 162 Çözümler 1 8 Aralık 2019 #3 Anıl Burak dedi: Destek ile görüşmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... evet yazdım cevap bekliyorum fakat burayada soriyim dedim Artı 0 Eksi
Anıl Burak dedi: Destek ile görüşmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... evet yazdım cevap bekliyorum fakat burayada soriyim dedim