T tprktkts Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 57 26 Haziran 2019 #1 Daha önceden AC Unity almıştım. Oyunu başka bir Uplay hesabına kaydettim ama hesabı unuttum. Rainbow Six Siege almak istiyorum oyunu başka Uplay hesabına bağlayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2019
Daha önceden AC Unity almıştım. Oyunu başka bir Uplay hesabına kaydettim ama hesabı unuttum. Rainbow Six Siege almak istiyorum oyunu başka Uplay hesabına bağlayabilir miyim?
Phusro Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 313 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2019 #2 Steamden aldıysan AC Unity indirip gir, otomatik olarak giriş yapar hesabına ordan mailini öğrenip şifreni değiştirebilirsin. En garanti yol bu. Artı 0 Eksi
Steamden aldıysan AC Unity indirip gir, otomatik olarak giriş yapar hesabına ordan mailini öğrenip şifreni değiştirebilirsin. En garanti yol bu.
KS KS T tprktkts Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 57 26 Haziran 2019 #3 Sorun zaten mailden kaynaklı.O yüzden yeni bir hesap açsam sorun olur mu onu merak ettim. Artı 0 Eksi