Kratos Father Megapat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 303 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #1 Geçenlerde Rainbow Six Siege'i Vulkan ile başlattım. Yarım saat sonra aşırı sıcaklıktan dolayı bilgisayar kapandı. Sebebi nedendir?
Geçenlerde Rainbow Six Siege'i Vulkan ile başlattım. Yarım saat sonra aşırı sıcaklıktan dolayı bilgisayar kapandı. Sebebi nedendir?
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.756 Makaleler 1 Çözümler 81 20 Kasım 2020 #2 Kratos Father dedi: Geçenlerde Rainbow Six Siege'i Vulkan ile başlattım. Yarım saat sonra aşırı sıcaklıktan dolayı bilgisayar kapandı. Sebebi nedendir? Genişletmek için tıkla... Sogutman yetersiz. Artı 0 Eksi
Kratos Father dedi: Geçenlerde Rainbow Six Siege'i Vulkan ile başlattım. Yarım saat sonra aşırı sıcaklıktan dolayı bilgisayar kapandı. Sebebi nedendir? Genişletmek için tıkla... Sogutman yetersiz.
KS KS Kratos Father Megapat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 303 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #3 bitwise dedi: Sogutman yetersiz. Genişletmek için tıkla... Ama normal başlattığımda sorun yok? Ve grafikler Full. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2023 Artı 0 Eksi
bitwise dedi: Sogutman yetersiz. Genişletmek için tıkla... Ama normal başlattığımda sorun yok? Ve grafikler Full.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Mart 2023 #4 Çünkü Vulkan GPU'yu daha etkin kullanıp daha çok ısınmasına sebep olabiliyor. Bu performansın bir yansıması olacaktı değil mi? Burada Vulkan kötüdür demiyorum bu arada, sadece sebep-sonuç ilişkisini açıklıyorum. Artı 0 Eksi
Çünkü Vulkan GPU'yu daha etkin kullanıp daha çok ısınmasına sebep olabiliyor. Bu performansın bir yansıması olacaktı değil mi? Burada Vulkan kötüdür demiyorum bu arada, sadece sebep-sonuç ilişkisini açıklıyorum.