Rainbow Six Siege X Çıktı!

Düz R6 vardı bende para verip almıştım, şimdi bu R6 X free acces sürüm mü olacak benim de?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CS'ye ilgim var bu oyun nasıl arkadaşlar zor mu eğlenceli mi? İyi olduğunu biliyorum da yani ustalaşmak zor mu. Aslında rekabet için değil kafa dağıtmak için girecem.
 
Oyun zor ama ben her maçı kazanamasamda atmosferi için arkadaşlarımla oynuyorum oyun arkadaşlarla oynanıp taktik yapıldığında daha zevkli oluyor haberin olsun tek sıkılabilirsin çünkü iletişim CS Valorant'dan daha önemli.
 
@Szymkowiak07, oyun zor da alışabilirseniz en iyi oyunlardan birisi.
 
CS'ye ilgim var bu oyun nasıl arkadaşlar zor mu eğlenceli mi? İyi olduğunu biliyorum da yani ustalaşmak zor mu? Aslında rekabet için değil kafa dağıtmak için gireceğim.

CS'yle tamamen alakasız ve zor bir oyun. Şöyle söyleyeyim oyundan keyif alabilmek için tüm haritaları eksiksiz ezberlemen gerekir. Haritalar içinde 300 400 saat oynamak gerekiyor.

Hem eğlenceli hem de inanılmaz kanser edici. 70-75 karakter var hepsinin ayrı özellikleri becerileri var.

Gerçekçi, keyif verici. Son güncellemeyle birlikte oyunu Allah'u ekber dağlarına yükseltmişler bence. Tavsiye ederim.

Soru ve önerilere açığım.
 
Sağ olun hocam bir gün kafam eserse mutlaka deneyeceğim anlattıklarınıza göre ustalaşmak zor ama en azından bedava olmuş daha öncesinde para verip alsam mı diye düşünüyordum da artık deneriz.
 
@emrenouma, R6 zordur. Alışabilene çok iyidir. CS'den kat kat daha iyidir ve hileye denk gelmedim. Hile yok denecek kadar az.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…