Rainbow Six Siege X, Test Server'da oynanabilir

Makaleler
26
Ubisoft'un R6 Siege'in yerini alacak Siege X yükseltmesi şu anda Test Server'da yayınlandı ve oynanabilir durumda. Oyuna sahip olanlar sahip oldukları platform üzerinden Test Server'ı indirirse hem Siege X'i hem de yeni sezonu 10 Haziran'dan önce deneyimleyebilirler.

Steam'de hali hazırda R6 yüklü ise oyun dosyalarını Test Server'a doğrulatabiliyorsunuz, yaklaşık olarak 23 GB bir güncelleme yapıyor sonrasında.

Oyun çıkışını 10 Haziran'da yapacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Ubisoft'un R6 Siege'in yerini alacak Siege X yükseltmesi şu anda test Server'da yayınlandı ve oynanabilir durumda. Oyuna sahip olanlar sahip oldukları platform üzerinden test Server'ı indirirse Siege X'i 10 Haziran'dan önce deneyimleyebilirler.

Steam'de halihazırda R6 yüklü ise oyun dosyalarını test Server'a doğrulatabiliyorsunuz, yaklaşık olarak 23 GB bir güncelleme yapıyor sonrasında.

Grafik güncellemesi yoksa oyun komple mı değişiyor? Mesela CS:GO'dan CS 2'ye geçiş gibi mı?

Ubisoft'un R6 Siege'in yerini alacak Siege X yükseltmesi şu anda test Server'da yayınlandı ve oynanabilir durumda. Oyuna sahip olanlar sahip oldukları platform üzerinden test Server'ı indirirse hem Siege X'i hem de yeni sezonu 10 Haziran'dan önce deneyimleyebilirler.

Steam'de halihazırda R6 yüklü ise oyun dosyalarını test Server'a doğrulatabiliyorsunuz, yaklaşık olarak 23 GB bir güncelleme yapıyor sonrasında.

Hocam şu dosya aktarma işine bir detay verir misin tam hatırlamıyorum.

Sanırım çıktıktan sonra ücretsiz olacak, şu an için ücretsiz değil halen.

Hocam şu dosya aktarma işine bir detay verir misin tam hatırlamıyorum.

Steam sürümü ise Steam'in indirme yaptığı konuma "Tom Clancy's Rainbow Six: Siege - Test Server" isminde klasör açın, inik olan R6'nın dosyalarını açtığınız klasöre kopyalayın ve Steam'den Test Server'ı bu açtığınız klasöre indirin. Doğrulama yapıp sadece gelen güncellemeyi indirmeye başlaması lazım.

Bende ekleme yapayım eğer oyuna ücretsiz sahip olursanız dereceli oynayamıyorsunuz seçkin gibi düşünün.

Grafik güncellemesi yoksa oyun komple mı değişiyor? Mesela CS:GO'dan CS 2'ye geçiş gibi mı?
Önemli oynanış güncellemeleri, operatör değişiklikleri ve grafik güncellemesi. Haritaların ışıklandırmaları, ses sistemi bile değişiyor. Mesela haritalara yangın söndürme tüpleri ve doğalgaz boruları ekleniyor. Tüpü patlattığında yakındaki operatörler sersemliyor, boruya ateş ettiğinde önce Capitao, Goyo, Tachanka ateşi gibi yanma oluyor ardından ölümcül patlama oluyor. Duvarlardan sarkarken koşabiliyorsun, köşeleri dönebiliyorsun. Clash kalkanını Osa gibi konumlandırabiliyor. Elektrik hasar vermiyor.

Sanırım çıktıktan sonra ücretsiz olacak, şu an için ücretsiz değil halen.

Steam sürümü ise Steam'in indirme yaptığı konuma "Tom Clancy's Rainbow Six: Siege - test server" isminde klasör açın, inik olan R6'nın dosyalarını açtığınız klasöre kopyalayın ve Steam'den test Server'ı bu açtığınız klasöre indirin. Doğrulama yapıp sadece gelen güncellemeyi indirmeye başlaması lazım.

Hocam dediğin gibi yaptım, klasörü açtım dosyaları kopyaladım fakat Test Server'ı indirirken klasör seçtiremedim. Sadece disk seçtiriyor klasör seçmeme izin vermiyor. Onu nasıl yapacağım?

Hocam dediğin gibi yaptım, klasörü açtım dosyaları kopyaladım fakat Test Server'ı indirirken klasör seçtiremedim. Sadece disk seçtiriyor klasör seçmeme izin vermiyor. Onu nasıl yapacağım?

Klasörü hangi diske açtıysan o diski seçmen yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı