Rainbow Six Siege Year-2 Pass Hala Alınır mı?

Bandow

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
6-7 ay önce almış bulunduğum R6 Starter Edition ile oyunu oynayamaya başladım. Ancak Starter Edition'un neden olduğu eksik yönler sebebiyle özellikle operatörlerin bu denli pahalı olmasına dayanamamaya başladım. O kadar süredir oynamama rağmen sadece 2 tane operatör açabilmiş biri olarak oyuna para vererek devam etmeyi düşünüyorum. Sizce bu dakikadan sonra Year 2 Pass'i 105 TL vererek almalı mı yoksa oyun içi R6 credits satın alarak (70 TL'ye 2600 küsur credits veren paket) mı oyunu oynamalıyım? Eğer credits çekeceksem önereceğiniz operatörler hangileridir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben starter edition aldım ve rahat şekilde operatör açabiliyorum, bence yüz küsür lira vermek pek mantıklı değil. Diğer operatörler için renown biriktirirken elindeki operatörlerle ustalaşıyorsun starter editionun güzel yanı da bu.

Starter edition ucuz olabilir ancak dediğim gibi bu kadar zamandır oynamama rağmen 1 tane operatörü zar zor açabildim. Oyunun başında gelen 600 R6 Credits ile Year-2 Pass alındığında gelen 600 R6 Credits'i kullanarak Blackbeard ve Valkyrie, Year-2 Pass ile de zaten bu sezonki gelmiş veya gelecek 8 tane operatörü açmış olurum. Kullanacağım 1200 Credits ile önerdiğin başka 2 tane DLC operatörü var mı?

Zor açabiliyorsan demek ki oynama süren yetmiyor gibi, ben gerçekten rahat şekilde renown biriktirip açabiliyorum. Önerebileceğim var fakat herkesin farklı oyun stili olduğu için kendininkine en yakın olanı belirleyip açabilirsin.

Valla ben daha çok taktiksel ve sessiz oynuyorum. Defansif tarafta agresif oynadığım nadirdir. Silahı da iyi olan bir veya birden fazla operatör varsa önerebileceğin önerilere açığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…